Obavijesti

Show

Komentari 49

Šabanov kum: 'Požurivao nas je od jutra, želio je ići kući...'

Šabanov kum: 'Požurivao nas je od jutra, želio je ići kući...'
12

Vozili smo se nekih desetak minuta, a onda sam vidio da se put nekako sužava i osjetio jak udarac. Nakon toga se više ničega ne sjećam, rekao je kum Boban

VIDEO

Šabanov kum Slobodan Boban Stojadinović, koji je tijekom stravične nesreće na njemačkom autoputu sjedio u Seatu s pjevačem i glazbenikom iz bolesničkog je kreveta ispričao  što se dogodilo neposredno prije smrti kralja narodne glazbe. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:37

- Evo da vam se javim na kratko s obzirom na to da nisam u stanju pričati. Nije mi lako, teško mi je pričati, polomljen sam, a i srce mi je slomljeno jer mog Šabana više nema. Teško mi je, loše se osjećam i nadam se da će biti bolje. Zahvalan sam Bogu jer sam preživio. Rane i bolovi koje imam ne mogu se opisati riječima. Sve će to proći, ali jedna neće. Ona koja uvijek ostaje, a to je tuga za mojim Šabanom. O njemu neću puno pričati jer svi znaju tko je i što je bio Šaban Šaulić. Zajedno smo proveli pola živote i dijelili dobro i zlo - započeo je Bobo u videu za OTV Valentino.  

Posljednju večer nikako ne može izbaciti iz glave. Šaban se te večeri čudno ponašao, nekoliko puta tijekom nastupa gledao je u sat kao da je negdje žurio. To nikada nije radio, ali nitko nije mogao niti slutiti da će se dogoditi strašna nesreća.

- Do pola četiri smo imali nastup u klubu. Onda smo se dogovorili da, pošto imamo avion rano ujutro, legnemo u hotelu i da ga probudim u 6 i 15 sati. To je bio dogovor. Došao sam u sobu, sat vremena sam spavao i u 6 i 15 me budi telefon. Ustajem, a u tom trenutku Šaban je već bio budan i spreman, te mi lupa na vrata - prisjetio se Boba. 

- I pitam ga: ‘Pa zašto žuriš?’ A on mi kaže: ‘Pa hajde, molim te, brzo, zašto kasniš? Žurimo!’ Malo mi čudno bilo zašto me zove i zbog čega, nikada nije tako. Imali smo još tri sata do polijetanja njegovog aviona. Brzo sam se obukao, spustio, ušli smo u auto. Krenuli, bio je malo nervozan i tu mi je zamjerio što ga nisam probudio tri minute ranije. Pazite, tri minute, nisam mogao vjerovati. Sav je bio čudan - otkrio je Stojadinović.

Krenuli su Misardovim autom put aerodroma. Šaban je sjeo naprijed iako to nikada+ nije radio. Samo je htio što brže doći kući. 

- Vozili smo se nekih desetak minuta, a onda sam vidio da se put nekako sužava i osjetio jak udarac. Nakon toga se više ničega ne sjećam. Probudio sam se i vidio Misarda u nekom čudnom položaju i čujem da nekako čudno diše. Gledam ljude oko sebe, a u tom trenutku ne shvaćam da su to doktori. Kada sam došao sebi odmah sam pitao: 'Gdje je Šaban?' Rekli su mi da je na sigurnom - zaključio je kum. 

Slobodan Stojadinović nije životno ugrožen, ali pretrpio je višestruke teške ozljede. Ima šest slomljenih rebara, oštećenje arterije zbog puknuća vratnog kralješka i još niz ozljeda zbog kojih se ne može pomaknuti iz kreveta. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 49
VIDEO

Izvanbračni Šabanov sin teška je sirotinja: Jadan je i bolestan
FELJTON: ŠABAN ŠAULIĆ

Izvanbračni Šabanov sin teška je sirotinja: Jadan je i bolestan

Prije nego se oženio Šaban Šaulić je bio kratko u vezi sa vršnjakinjom Nevenkom. Nakon nekoliko godina saznao je da ima sina. Priznao ga je i plaćao alimentaciju do njegove 18. godine.

Preživio i metak i bolest i nož: Šaban više puta izbjegao smrt
NIJE IMAO SREĆE

Preživio i metak i bolest i nož: Šaban više puta izbjegao smrt

Najopasnija situacija u kojoj se Šaulić našao bila je gastarbajterska svadba na kojoj je pjevao. Nekolicina napadač upala je na svadbu i odmah su počeli pucati iz Hecklera
'Nekoliko sati prije smrti bili smo zajedno na bini i šalili se'
TEA EKSKLUZIVNO ZA 24SATA:

'Nekoliko sati prije smrti bili smo zajedno na bini i šalili se'

LEGENDA Regija je izgubila najveću zvijezdu i najboljeg vokala, govori za 24sata Tea Tairović, s kojom je Šaban Šaulić snimio duet ‘Otkad tebe znam’. S njim je pjevala neposredno prije tragedije