Obavijesti

Show

Komentari 11

Kylie otkrila ime svoje kćeri: 'Svijete, upoznaj malenu Stormi'

Kylie otkrila ime svoje kćeri: 'Svijete, upoznaj malenu Stormi'
10

North, Chicago, Dream, Reign, Saint... to nisu samo nasumično izabrane riječi, već imena djece rođene u Kardashian-Jenner klanu čiji članovi, čini se, jedan drugog pokušavaju nadmašiti domišljatošću

VIDEO

Kylie Jenner (20) otkrila je da je 1. veljače rodila svoju prvu kćer Stormi ('Olujno'). Reality zvijezda i vlasnica make up 'carstva' skrivala je trudnoću od javnosti, šuška se, ne bi li njen reality 'Kylie's World', ali i onaj njene obitelji, 'Keeping Up With The Kardashians' imao veću gledanost. 

FILE PHOTO: Tyga and Kylie Jenner at The Plaza Hotel during New York Fashion Week in Manhattan

- Žao mi je što sam sve tajila i nisam potvrdila glasine. Shvaćam da ste navikli da vas vodim na sva svoja putovanja, ali odlučila sam da trudnoći neću voditi pred cijelim svijetom. Znala sam da se trebam pripremiti za majčinstvo u okolini bez stresa - napisala je Kylie prilikom otkrivanja da je dobila dijete s reperom Travisom Scottom (25). 

 

stormi 👼🏽

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Najmlađa članica klana Kardashian-Jenner nekoliko je dana tajila ime djeteta, no prvom fotografijom svoje kćeri, otkrila je i ime. 

- Svijete, upoznaj Stormi - napisala je Kylie, a ime je potaknulo šale fanova račun reality obitelji. 

- Obiteljsko okupljanje klana Kardashian-Jenner zvuči kao vremena prognoza. Je li Stormi? Ne, to je samo Reign iznad North Chicaga - komentirali su obožavatelji. Drugi su rekli da ih podsjeća na porno zvijezdu Stormy Daniels koja je rekla da je imala aferu s američkim predsjednikom Donaldom Trumpom. 

- Što joj nitko nije rekao za Stormy Daniels - rugali su se. Dodali su kako će iduću djecu sigurno nazvati Cloudi ('Oblačni'), Raini ('Kišoviti'), Snowi ('Snježni') i Scattered Showers ('Raspršeni Pljuskovi'). Stormi je posljednje u nizu kreativnih imena koja članovi reality obitelji daju svojim pomladcima. 

Kim Kardashian (37) i Kanye West (40) 15. siječnja su dobili kći preko surogat majke te su je nazvali Chicago, po reperovom rodnom gradu. Svoju prvu kći, par je nazvao North (4) i to zahvaljujući tračevima.

 

DAY 24 25 DAYS OF CHRISTMAS

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

- Po medijima se razvlačilo da ćemo djetetu dati to ime, iako o njemu nismo ni razmišljali. No jednom nam je prišao Pharrell Williams i rekao nam je kako je čuo da će nam se kći zvati North i kako je to genijalno ime - ispričala je Kim te dodala da se i Anni Wintour svidjelo 'lažno' ime, pa ga je par na kraju i dao svojoj djevojčici. 

Drugo dijete, sina rođenog u prosincu 2015., nazvali su Saint. Iako su kružile glasine da će Kanye poželjeti sina nazvati West, ime je navodno odabrala Kim.

- Saint ima više značenja. Kim je rodila zdravog dječaka nakon teške i riskantne trudnoće, pa su ga smatrali blagoslovom. Osim toga, nadjenuli su mu i srednje ime 'Robert', po Kiminu pokojnom ocu, pa je Saint (svetac) odgovaralo njenoj slici o njenom ocu - kazao je obiteljski prijatelj. 

 

Happy Holidays

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Kimina starija sestra, Kourtney (38), svog prvo sina nazvala je Mason (7) jer je to bilo jedino ime koje joj se svidjelo u to vrijeme. Kourtney sa bivšim, Scottom Disickom, ima još sina Reign Astona (3) i kćer Penelope (5).

 

night riders

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

Robert Kardashian, 'problematični' brat obitelji, dobio je prvo dijete sa starletom Black Chynom u studenom 2016., a nazvali su je Dream ('San') jer im je, objasnili su, ispunjenje svih snova. 

 

Happy 1st Birthday Dreamy 🏖 ☺️⭐️🎂

A post shared by Blac Chyna (@blacchyna) on

Black Chyna i Robert prekinuli su samo tri mjeseca nakon kćerina rođenja, a uslijedila je žestoka svađa koja se odvijala preko društvenih mreža, medija, a zatim i suda. Par je uspio dogovoriti zajedničko skrbništvo, no Chyna je kasnije tužila Roberta za 'psihičko i fizičko zlostavljanje'. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Filip iz 'Braka na prvu' pozirao s prijateljima, a detalj je zbunio fanove: 'A gdje ti je prsten?'
NIJE IM JASNO

Filip iz 'Braka na prvu' pozirao s prijateljima, a detalj je zbunio fanove: 'A gdje ti je prsten?'

Filip Belić podijelio je fotografiju koja je privukla veliku pozornost fanova

Demi Moore (61) snimila video u bikiniju pa zapanjila fanove: 'Zgodnija je od svojih kćeri...'
'KAKO JE MRŠAVA'

Demi Moore (61) snimila video u bikiniju pa zapanjila fanove: 'Zgodnija je od svojih kćeri...'

Popularna glumica i bivša supruga Brucea Willisa snimila se sa svoje tri kćeri kako trči na plažu
Bravo, Marko! Baby Lasagna je opet prvi na kladionicama! Ima najviše šanse za pobjedu do sad
VELIKI USPJEH

Bravo, Marko! Baby Lasagna je opet prvi na kladionicama! Ima najviše šanse za pobjedu do sad

Lasagna je krajem veljače zasjeo na prvo mjesto na kladionicama te ga je držao mjesec dana. Neko je vrijeme bio drugi, a sad je ponovno na tronu