Obavijesti

Show

Komentari 3

Kylie se pohvalila skupocjenim darom za Valentinovo od dečka

Kylie se pohvalila skupocjenim darom za Valentinovo od dečka
9

Reper Scott ne štedi na svojoj djevojci pa joj je tako pripremio nekoliko lukova u obliku srca načinjenih od nekoliko tisuća ruža, a put do dnevnog boravka osvijetlio je svjećicama...

VIDEO

Reality zvijezda Kylie Jenner (21) na Instagramu se pohvalila iznenađenjem koje joj je za Valentinovo spremio njezin dečko Travis Scott (26). Reper je najmlađu milijarderku iznenadio romantičnim poklonom, a trenutak iznenađenja podijelila je sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama. 

Instagram/Screenshot

Dečko najmlađe članice Kardashian-Jenner klana i otac njihove kćeri Stormi (1), očito ne štedi na svojoj djevojci. Tako joj je prilikom najromantičnijeg dana u godini pripremio nekoliko lukova u obliku srca načinjenih od nekoliko stotina ruža, put do dnevnog boravka osvijetlio je svjećicama, a na kraju romantičnog 'puta', Kylie je dočekalo i veliko neonsko srce.

Instagram/Screenshot

Iako je već navikla na slična iznenađenja i životne luksuze, svejedno se pohvalila fanovima. Ni Kylie ne štedi na ljudima koje voli pa je tako svojoj mezimici nedavno priredila rođendansko iznenađenje na koje je sigurno 'iskeširala' poštenu svotu novca. 

Instagram

Malena Stormi imala je priliku uživati u raskošnoj proslavi prvog rođendana i pravom tematskom parku posvećenoj samo njoj, a ponosna mama Kylie, kao i obično, cijelom realizacijom proslave pohvalila se na društvenim mrežama. 

- Moram učiniti sve što mogu za svoju malenu bebu - napisala je Kylie na svom Instagram profilu. Njezinim pratiteljima to ionako nije nikakva novost. Reality zvijezda svojim se luksuznim i raskošnim životom redovno hvali, a stvari koje su za nju najnormalnije, drugim se 'smrtnicima' čine nedostižnima. 

Instagram

Kylie je tako svojoj kćeri  za ovaj Božić kupila manju verziju automobila koji i sama vozi. 'Kakva majka, takva kćer' napisala je Kylie na fotografiji skupocjenog poklona. Na fotografiji koju je objavila na Instagramu nalazila su se čak dva auta - crveni Ferrari i crni Lamborghini prekriven logom poznatog francuskog brenda Louis Vuitton. 

Pratite nas na našem Instagram profilu!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'

Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...
U SLAVONSKOM BRODU

Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...

U listopadu 2013. javnost je šokirala vijest o teškoj prometnoj nesreći u kojoj je Dolores Lambaša izgubila život
VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'
SVLADALE JE EMOCIJE

VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'

U trenutku kada je jedna od najvećih folk zvijezda Dragana Mirković (56) objavila da se rastaje nakon 24 godine braka sa suprugom Tonijem Bijelićem, sjedili smo s njom na kauču u njezinom dvorcu nadomak Beča. Poručila je da prolazi kroz jako teško razdoblje...