Obavijesti

Show

Komentari 30

Lady GaGa i Emma Stone prije Oscara 'skoknule' dermatologu

Lady GaGa i Emma Stone prije Oscara 'skoknule' dermatologu
13

Sve su glumice 'pohrlile' poznatom holivudskom dermatologu Haroldu Lanceru koji u svojoj klinici nudi posebno čišćenje lica, a između ostaloga i tiskanje prištića za 'samo' četiri tisuće kuna...

VIDEO

Glumice nominirane za nagradu Oscar - Lady GaGa (32), Emma Stone (30) i Glenn Close (71) spremne su na sve kako bi zasjale na crvenom tepihu nadolazećih Oscara, uključujući i trošenje velikih svota novca za zdravlje lica.

Reuters/Pixsell

Kako prenosi britanski The Sun, sve su glumice 'pohrlile' poznatom holivudskom dermatologu Haroldu Lanceru koji u svojoj klinici nudi posebno čišćenje lica, a između ostaloga i tiskanje prištića.

Jedan posjet, odnosno tretman čišćenja lica kod kod ovog skupocjenog dermatologa stoji i do četiri tisuće kuna, ali to zvijezdama nimalo ne smeta. 

76th Golden Globe Awards - Photo Room - Beverly Hills, California, U.S.

Naime, holivudske glumice ionako će napraviti sve što je potrebno kako bi zasjale na crvenom tepihu i izgledale što bolje kad, i ako, budu primale prestižni zlatni kipić pred milijunima ljudi. 

Znaju se prezenteri na Oscaru: Dolaze J.Lo, Craig, Charlize...
Znaju se prezenteri na Oscaru: Dolaze J.Lo, Craig, Charlize...

- Na tretman mi klijentice dolaze 12 sati prije dodjele, tada prolazimo kroz pripremu, čišćenje lica i njegovo cjelokupno 'osvježavanje'. Neke od njih dolaze već u ranim jutarnjim satima, oko 5:00 ili 6:00 sati kako bi njihovo lice do večernje dodjele izgledalo kao da se na njemu ništa nije ni radilo - odao je celebrity dermatolog za britanske medije.

On je do nedavno bio dermatolog starlete i reality zvijezde Kim Kardashian (38) koja je fotografije s njegovih tretmana redovito objavljivala na društvenim mrežama.

Pratite nas na našem Instagram profilu!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin