Obavijesti

Show

Komentari 16

Lady GaGa izvela striptiz na crvenom tepihu: 'Ti si kraljica'

Lady GaGa izvela striptiz na crvenom tepihu: 'Ti si kraljica'
11

Ispod raskošne haljine, nosila je pripijenu crnu toaletu koja je pratila njezinu vitku liniju te naglasila raskošni dekolte. A onda je pjevačici s leđa prišao jedan do njezinih modnih asistenata te ju skinuo do kraja

VIDEO

Čak 16 minuta trajalo je poziranje američke pjevačice Lady GaGe (33) na crvenom tepihu dok su joj petorica pratitelja asistirala u modnom showu kojeg je priredila za obožavatelje na sinoćnjoj Met Gali. Osim kao pjevačica, GaGa se na ovogodišnjoj Met Gali pojavila i kao domaćica te voditeljica, zajedno s dizajnerom Alessandrom Micheleom (47), pjevačom Harryjem Stylesom (25) i tenisačiciom Serenom Williams (37). Tema ovogodišnje Met Gale je 'Camp: Zapisi na modi'. 

Pokretanje videa...

01:15

Ispred Metropolitanskog muzeja umjetnosti u New Yorku stigla je odjevena u raskošnu haljinu boje fuksije čije su rubove pridržavali pratitelji kako bi joj vjetar 'pravilno' dignuo donji dio haljine.

The MET Gala 2019 - New York

GaGa je nosila kreaciju američkog dizajnera Brandona Maxwella (34) te se sastoji od četiri dijela. 

Ispod raskošne haljine, nosila je pripijenu crnu toaletu koja je pratila njezinu vitku liniju te naglasila raskošni dekolte. A onda je pjevačici iznenada s leđa prišao jedan do njezinih modnih asistenata te joj raskopčavao haljinu dok su obožavatelji urlikali. Pjevačica im je nasmijano mahala te nastavila s modnom točkom pa je uskoro 'pala' i crna haljina ispod koje je nosila pripijenu kreacije boje fuksije. Strpljivo je čekala da joj poprave naramenice, a nakon što se prošetala u trećem modnom izdanju - ponovno skidanje.

Grudnjak, gaćice i mrežaste čarape ipak su izazvale najveći trans među okupljenima, a kad se GaGa bacila na koljena i pred svima počela puzati ovacije obožavatelja nitko nije uspio stišati. Za sobom je vukla kola u kojima su bile boce pića te kutijice iz kojih je glazbenica vadila nakit te se 'ukrašavala'. 

The MET Gala 2019 - New York

Trepavice je produžila do pola lica te ih ukrasila bojama i šljokicama, a svojom odjevnom kombinacijom još jednom pokazala kako doista ima istančan ukus. 

- Ti si kraljica mode. Nitko ovo ne bi mogao isfurati poput tebe. Jednostavno blistaš i obožavam te - komentirali su obožavatelji na društvenim mrežama. 

 

 

NEPREPOZNATLJIVA HUREM: Nekad prekrasna glumica danas izgleda kao plastična lutka

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin