Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Lady Gaga: Moram iskoristiti bogatstvo, posvajat ću djecu

None Foto: Pixsell 3

Pjevačica je u Indiji već osnovala organizaciju pod nazivom 'Born This Way'. Smatra da svoju slavu mora iskoristiti na dobar način pa želi posvojiti što više djece

Lady GaGa (25) planira posvojiti djecu iz svih krajeva svijeta. Za početak želi posvojiti troje siročadi iz Indije. Kako piše Daily Star, Gaga planira izgraditi i sirotište u Indiji.

- Oduvijek je željela posvojiti, još otkako je bila djevojčica. Rekla je prijateljima kako postoji razlog zbog kojeg živi, a otkako je postala slavna misli da je to znak da treba na dobar način iskoristiti to bogatstvo - rekao je izvor blizak pjevačici. 

- U Indiji je već osnovala organizaciju pod nazivom 'Born This Way', a posjetila je dvoje djece kad je posljednji put bila ondje. Osim što ima u planu posvojiti djecu iz Indije, želi i jedno dijete iz Amerike. Ne želi zaboraviti na djecu bez obitelji u svojoj zemlji - objasnio je izvor te dodao da se njezini planovi ipak neće tako uskoro ostvariti jer je trenutačno usredotočena na karijeru. 

Komentari (24)
  • Fujj, da ti se zivot zgadi...Najveca fejkusa i lazljivica na sceni danas bi sad i dejcu posajala, izmislila ( dokazano) cijelu biografiju o 'nastupanju' po nekakvim klubovima gdje je nitko vidio nije niti jedna slika nema niti snimka ( u 21. stoljecu) . izmislila ( dokazno) buntovnistvo neko u skoli svojoj a bila je prosjecna ucnica neprimjetna u skoli koju je i Paris Hilton (i sl. djeca bogatasa) pohadjala, ima religijske teme u pjsmama a nikakve veze nema s religijom, nit ju je na bilo koji nacin dotakla (stari joj mason)...obicno preseravanje ko i sve sto radi...

    14. 11. 2011,   13:06
  • na sto je svijet spao danas, na ovakve prekenjatore..o muzici necu, nije tema..dno dna

    14. 11. 2011,   13:14
  • svaka cast ako zeli izgraditi sirotiste i pomoci siromasnima ali ipak mislim da ona nije tip zene koja bi mogla odgajati djecu :)

    13. 11. 2011,   20:30