Obavijesti

Show

Komentari 30

Lady GaGa ne odustaje od mesa, imala ga i na MTV-ju

Lady GaGa ne odustaje od mesa, imala ga i na MTV-ju
17

Na dodjeli MTV glazbenih nagrada Lady GaGa preodjenula se nekoliko puta. Jedan od njenih kostima opet je bio napravljen od sirovog mesa

VIDEO



LADY GAGA: JA NISAM KOMAD MESA
Nakon što je komičarka Ellen DeGeneres najavila Lady GaGu u alternativnom, 'vegeterijanskom kostimu' napravljenom od povrća, pjevačica je objasnila što njena 'mesna haljina' znači.
- Ova haljina ima nekoliko značenja. Večeras ona meni predstavlja to da se moramo boriti za svoja vjerovanja i ako se uskoro ne počnemo boriti, imati ćemo onoliko osobnih prava koliko imamo mesa na kostima. A, ja nisam komad mesa - rekla je pjevačica.

TWITTER BRUJI O LADY GAGINOJ HALJINI
Pjevačici Lily Allen veoma se svidio Lady GaGin kostim pa je dan nakon dodjele na Twitteru napisala: 'Samo GaGa može napraviti zasotre od govedine i izvuči se. Volim haljinu od mesa'. Jason Pollock je napisao 'Lady GaGu za predsjednicu' te dodao njen video s jednog koncerta dok je prosvjedovala protiv imigracijskog zakona u Arizoni te zaključio da bi se trebala kandidirati.

HALJINOM OD MESA ZASJENILA OSTALE IZVOĐAČE
Na dodjeli MTV-jevih nagrada mnogi su htjeli ukrasti malo više medijske pažnje svojim imidžem ili pojavom što je nekima pošlo za rukom, a nekima pak i ne. Ipak, nitko nije mogao nadmašiti ekscentričnu pjevačicu pa čak ni Eminem koji je nastupao s Rihannom ili Katy Perry koja je svoje bradavice sakrila čipkom u prozirnom topu, a na noktima napravila manikuru sa slikama svoga zaručnika Russella Branda. Nicki Minaj stavila je ružičaste nokte i periku, a Cher je pokazala da je seksepilna i u 64. godini jer je odjenula mrežaste čarape i kožnjak. Trudna Lily Allen skrivala se od fotografa dok je Justin Bieber pozirao fotografima cijelo vrijeme. Jared Leto došao je po nagradu sa svojim bendom 30 Seconds To Mars, a dodjelu je došao pogledati i Johnny Knoxville s ekipom 'Jackassa'.

LADY GAGA ODNIJELA JE 7 NAGRADA

Od 16 kategorija dodjele MTV Video Music nagrada, Lady Gaga odnijela je čak sedam. Za najbolju suradnju na videu sa Beyonce u pjesmi 'Telephone', najbolji video ženskog izvođača, koreografiju te za pop video 'Bad Romance' za koji je osvojila i nagradu za najbolje režirani video te video godine. Eminem je odnio dvije nagrade za novu pjesmu 'Not Afraid', a čak je i mladi Justin Bieber dobio jednu nagradu i to za suradnju s Ludacrisom na pjesmi 'Baby'.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'
Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...
U SLAVONSKOM BRODU

Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...

U listopadu 2013. javnost je šokirala vijest o teškoj prometnoj nesreći u kojoj je Dolores Lambaša izgubila život