Obavijesti

Show

Komentari 9

Lady GaGa optužena da je hit s Bradleyem plagijat: Borit ću se

Lady GaGa optužena da je hit s Bradleyem plagijat: Borit ću se
14

Nepoznati pjevač, Steve Ronsen zaprijetio je svjetski poznatoj glazbenici pravnim postupkom nakon što je tvrdio da je ukrala melodiju, točnije tri note iz njegove pjesme iz 2012. godine imena 'Almost'

VIDEO

Pjevačica i glumica Lady GaGa (33) koja je u posljednje vrijeme bila upletena u raskol ljubavi Bradley Coopera (44) i njegove bivše djevojke Irine Shayk (33), ovih se dana bori za pravdu, piše 'Huffington post'.

Naime, obećala je da će se boriti protiv potencijalne parnice nakon što je optužena da je hit 'Shallow', kojeg je otpjevala s Bradleyjem, plagijat.

Nepoznati pjevač, Steve Ronsen zaprijetio je svjetski poznatoj glazbenici pravnim postupkom nakon što je tvrdio da je ukrala melodiju, točnije tri note iz njegove pjesme iz 2012. godine imena 'Almost'.

Prema pisanju britanski medija Steve od Gage traži veliku svotu novaca, koja uključuje milijune eura.

- Pretraživanjem smo utvrdili da između dva prijelaza postoji značajni tempo, melodičnost, ritmičnost i harmonija identičnima spomenute pjesme - objasnio je odvjetnik Ronsena. Na to je odgovorio i Gagin odvjetnik koji je rekao da se radi o čestom taktu, kojeg se može naći u nekoliko pjesama. 

- Gospodin Ronsen i njegov odvjetnik pokušavaju zaraditi lak novac preko leđa velike i uspješne umjetnice. To je sramotno i pogrešno. Ponosan sam na Lady Gagu zbog hrabrosti i integriteta koji pokazuje kako bi stala uz imena uspješnih umjetnika koji se nalaze u sličnoj situaciji. Ako tužiteljstvo nastavi s ovim slučajem, Lady GaGa će se žestoko boriti protiv toga i pobijediti -  rekao je odvjetnik  pjevačice.

Podsjetimo, spomenuta pjesma postala je popularna zbog filma 'A star is born' u kojem su GaGa i Cooper glumili zaljubljeni par. Upravo ta pjesma osvojila je srca publike, ali i glazbene industrije, čemu svjedoče i osvojeni kipići Oscara, Golden Globea i dva Grammyja. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

01:15
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin