Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Lamaru diler više neće davati crack jer se boji da će umrijeti

None Foto: Khloe Kardashian 3

U posljednjih tjedan dana prodao sam mu toliko cracka koliko nisam prodao svim mušterijama u zadnjih mjesec dana, kaže diler. Boji se da će se Lamar predozirati

Tijekom posljednje tri godine spiskao je blizu 300.000 kuna na kokain. Jednom me zvao da mu hitno donesem kokain prije utakmice jer se mora srediti, ispričao je nedavno čovjek koji tvrdi da je Lamaru Odomu (33) nabavljao drogu. 

Sad se javio drugi diler koji je košarkašu navodno dilao crack. Diler tvrdi da je suprug Khloe Kardashian (29) toliko zaglibio u ovisnosti da je odlučio da mu više neće prodavati drogu. Naravno, nije to učinio jer je zabrinut za Lamarovo zdravlje, već zato što ne želi da Odom 'rikne' i da policija onda traži osobu koja mu je prodavala crack. 

Lamar se čak, kako bi se pomirio sa suprugom koja ga je istjerala iz njihova zajedničkog doma, prijavio u kliniku za odvikavanje. U klinici je bio svega jedan dan i onda je otišao bez da se ikome javio. Odsjeda u hotelu, naručuje hranu i, tvrdi bivši diler, puši enormne količine cracka te stalno traži nove dilere koji će ga snabdijevati drogom. 

Komentari (30)
  • dobročudni diler hahahaaa

    8. 9. 2013,   14:20
  • neznaš koji je veći budalaš,ovaj diler ili ovaj koji je toliko navučen da bi i pasji čevap podimio !

    8. 9. 2013,   15:32
  • Čudan neki to diler koji odbija prodavat drogu

    8. 9. 2013,   15:57