Obavijesti

Show

Komentari 11

Lana Del Rey ga napala: Kanye West želi da se uvede ropstvo?

Lana Del Rey ga napala: Kanye West želi da se uvede ropstvo?
7

To što je Trump postao predsjednik gubitak je za državu, ali tvoja potpora njemu gubitak je za kulturu. Jedino što mogu pretpostaviti je da se poistovjećuješ s njegovom osobnosti na nekoj razini, rekla je pjevačica

VIDEO

Reper Kanye West (41) je u emisiji Saturday Night Live te na društvenim mrežama podržao predsjednika Sjedinjenih Američkih Država Donalda Trumpa (72). Kanye, koji je promijenio ime u 'YE', pozvao se na ukidanje 13. amandmana američkog ustava kojim je ukinuto ropstvo. 

- Ovo predstavlja dobro i Amerika će postati ponovno cjelovita. Više se nećemo oslanjati na druge države. Gradit ćemo tvornice u Americi i stvarati poslove. Stvorit ćemo poslove za sve one koji su pušteni iz zatvora kada ukinemo 13. amandman. Poruka poslana s ljubavlju - napisao je Kanye uz fotografiju gdje ima kapu s natpisom 'Make America great again'. 

Tom je izjavom izazvao 70 tisuća komentara od kojih je većina negativna. Govorili su mu da 'nije pametan kao što misli da je' te su ga upitali je li drogiran ili su mu hakirali profil. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U kritiziranje repera uključili su se i mnogi slavni. 

- Ne postoji ništa luđe nego raspravljati s nekim tko ne zna povijest, ne čita knjige i svoj ego predstavlja kao vrlinu. Stavovi neutemeljeni na činjenicama na koje sam u zadnje vrijeme naišao nisu samo frustrirajući nego i nazadni, bez presedana i apsolutno zastrašujući - napisao je glumac Chris Evans (37).

Njemu se pridružila i Lana Del Rey (33) koju su mnogi reperovi pratitelji podržali. 

- To što je Trump postao predsjednik gubitak je za državu, ali tvoja potpora njemu gubitak je za kulturu. Jedino što mogu pretpostaviti je da se poistovjećuješ s njegovom osobnosti na nekoj razini. Umišljanja neke veličine, ekstremni problemi s narcizmom, ništa od toga ne bi bio problem da ne govorimo o čovjeku koji vodi našu zemlju - rekla je pjevačica koja je nastupila na vjenčanju repera i njegove supruge Kim Kardashian (37) te nastavila: 

Grammy Awards 2018 - Arrivals - New York

- Ako misliš da je u redu podupirati nekoga kome je ok uhvatiti ženu za genitalije samo zato što je slavan onda trebaš intervenciju koliko je i on treba - 'oprala' ga je Lana te dodala da je to 'nešto što mnogi narcisi nikad neće shvatiti jer jednostavno nema pomoći oko toga'. 

News Syndication/Pixsell

Neki Westovi obožavatelji su ga podržali te su pokušali objasniti gdje je došlo do 'nesporazuma'. Naime, u tom amandmanu stoji da se ukida ropstvo i rad protiv svoje volje, ali se dopušta da se zatvorenici iskorištavaju za ropstvo, zbog čega je vjerojatno reper i rekao da se treba ukinuti amandman. 

Kanye je prije nekoliko mjeseci izjavio da je ropstvo izbor te je tada zaprepastio i razočarao sugovornika s TMZ-a. 

 

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje