Obavijesti

Show

Komentari 4

Lana Gojak: 'Putovali smo po Italiji pa smo se usput vjenčali'

Lana Gojak: 'Putovali smo po Italiji pa smo se usput vjenčali'
10

Sve je bilo idilično. Poslužilo ih je lijepo vrijeme, bili su opuštena atmosfera i ljubav u zraku. Za, kako ga nazivaju, najvažniji dan u životu svake djevojke, Lana je odabrala vjenčanicu koju je izradila Marina Matić

VIDEO

Planirali smo putovanje po Italiji, a onda došli na ideju da se usput i vjenčamo. Prezadovoljna sam, ispričala je za 24sata Lana Gojak (35).

Glumica poznata po ulozi neugledne, ali obrazovane i inteligentne Nine Brlek iz serije “Ne daj se, Nina” vjenčala se u ponedjeljak u Trstu u Italiji za redatelja Sinišu Bajta (43). Na slavlju su bili roditelji i njihovi najbliži prijatelji. Kako nam je ispričala, nekoliko vrlo dragih ljudi nije moglo doći jer se u kratkom roku nisu mogli organizirati, ali bili su s njima u srcu. Naime, sve se odigralo u malo više od mjesec dana. Datum su dobili dva tjedna prije vjenčanja. S obzirom na to da znamo da za rješavanje birokratskih pitanja treba puno strpljenja i vremena, Lana i Siniša su imali sreće.

- Veliko hvala Generalnom konzulatu RH u Trstu na velikoj pomoći u organizaciji i ostvarenju ove naše sulude ideje ‘preko noći’! Dobili smo podršku u rješavanju svih birokratskih pitanja. Bez njih to ne bi bilo moguće u tako kratkom roku - rekla nam je Lana. Pohvalila se fotografijom ženskih i muških cipela te same sobe u bijeloj haljini s buketom, a potom i s novopečenim suprugom. Ispričala nam je zašto su se odlučili baš za vjenčanje u Trstu.

- Odluka je pala za Trst jer je lijep i romantičan grad, dovoljno blizu Zagreba i moje rodne Pule, pa su gosti mogli skočiti na izlet - kaže Lana. Na svadbu je pozvala kolegicu Anu Maras Harmander (38) i Rominu Vitasović Lučić, koja joj je bila i vjenčana kuma.

Sve je bilo idilično. Poslužilo ih je lijepo vrijeme, bili su opuštena atmosfera i ljubav u zraku. Za, kako ga nazivaju, najvažniji dan u životu svake djevojke, Lana je odabrala vjenčanicu koju je izradila Marina Matić iz butika “Larie”. Ona je znala da se par planira vjenčati jer su o tome pričale prije godinu dana, ali se nije znao točan datum. Kad su ga saznali, Lana ju je nazvala i rekla: “Ljube, trebam vjenčanicu za sedam dana!”.

Udala se 'Ružna Nina' u Trstu: Ideja se ostvarila preko noći...
Udala se 'Ružna Nina' u Trstu: Ideja se ostvarila preko noći...

- Odmah idući dan sam se ‘bacila’ na izradu. Lanu poznajem pet godina, od prvog dana smo se nekako zavoljele i sad smo baš prave prijateljice. Znam joj dušu. Njezina je želja bila da haljina bude kratka, a sve ostalo je prepustila meni - priča nam Marina. Haljina je ručni rad, onako “iz glave”, na jedno rame i od sedam vrsti čipke. Siniša i Lana slučajno su se upoznali, i to dok se ona useljavala, a on iseljavao iz podstanarskog stana.

- Odmah je zaiskrilo između nas, ali spojili smo se nekoliko godina poslije. Naletjeli smo jedno na drugo tijekom izlaska, pozvao me na izložbu i to je bilo to - otkrila je Lana svojedobno.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

02:00

Par će nakon vjenčanja uhvatiti nekoliko dana za sebe i otići na put po Italiji. Nakon toga se moraju vratiti svakodnevnim radnim obvezama, ali ovoga puta kao bračni supružnici.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao