Obavijesti

Show

Komentari 46

Lana Jurčević u tajnoj akciji: Davor i ja smo duet iz snova

Lana Jurčević u tajnoj akciji: Davor i ja smo duet iz snova
3

Pjevačica Lana Jurčević postaje voditeljica. U velikom talent showu VideoStar zajedno s Davorom Gerbusom - YouTube zvijezdom, bodrit će i tješiti naše natjecatelje i biti njihov most sa ludim žirijem

VIDEO

U prvoj epizodi velikog regionalnog talent showa - VideoStar, predstavili su se voditelji. Pjevačica Lana Jurčević i sama "koketira" s YouTubeom, a na društvenim mrežama "živi". Davor Gerbus jedna je od najvećih YouTube zvijezda na ovim prostorima. Zajedno traže najveći talent, koji će tek zavladati društvenim mrežama, poglavito YouTubeom.

POGLEDAJTE PRVU EPIZODU SHOWA:

Lana i Davor, obuzeti smišljanjem doskočica jedno drugome, zaboravili su kako s njima cijeli show vodi i Petra. Zapravo, krenuli su raditi show, bez da su skupili novac, dobili sve potrebne dozvole... Ma najbolje je da pogledate i sami. Ili da prijavom u VideoStar pokažete kako možete biti dosjetljiviji, smješniji, maštovitiji, zabavniji, istreniraniji, od spomenutog trojca.

Sjajno glumiš, odličan si imitator, pjevaš bolje nego što pričaš ili si naprosto najbolji zabavljač u društvu? Ti nam trebaš bez obzira na spol i datum rođenja. Jedini uvjet koji imamo je - čisti talent. Ne zanima nas jesi li 15 puta pokušao upisati Akademiju, ali su te isto toliko puta odbili ili si na nagovor majke, sa suzom u oku, završio pravo, a sanjao o pozornici.

Snimi video mobitelom ili nagovori tetku, mamu ili prijatelje da te snime, predstavi se i pokaži nam neki od tih svojih talenata, a mi ti nudimo priliku života. Postani zvijezda VideoStara - prvoga regionalnog talent showa koji svim genijalnim i talentiranim ljudima nudi da se predstave u pravom svjetlu.

Pobjedniku nudimo i ugovor s najvećom medijskom grupacijom u regiji koja će brinuti da tvoj talent dođe do izražaja, ali i otvoriti ti vrata svih medija u državi. Ti nam pokaži svu raskoš svog bića, obori naš žiri s nogu a mi ćemo ti osigurati status istinske hrvatske, a zapravo gotovo sigurno, i regionalne zvijezde.

Maštovite i zabavne videouratke u trajanju od jedne minute kojima svi zainteresirani koji žele predstaviti talent mogu prijaviti na internetskoj stranici videostar.joomboos.hr do 23. listopada.

Pobjednik će osvojiti put u Amsterdam na najvažniju konferenciju o youtuberima današnjice, novi mobitel s kojim će moći uploadati svoje videouratke te jednogodišnji ugovor s mrežom JoomBoos. A sve to zahvaljujući našim partnerima koji su od početka prepoznali ideju projekta i podržali prvi talent show kakav je VideoStar koje predvode OTP banka, Coca Cola i Alcatel.

U idućoj epizodi pogledajte tko su članovi žirija i što očekuju od svojih natjecatelja...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 46
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin