Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Lana: Na izboru za Miss svijeta osjećala sam se kao Pepeljuga

None Foto: Grgur Žućko/Pixsell 4

Kupili su mi najjeftiniju kartu iz Venecije do Denpasara na Baliju, sama sam platila 450 eura za višak prtljage, a osigurali su mi tek jednu haljinu i cipele, kaže Lana

Kao nagradu sam dobila ručnik i kremu. Poslije sam pročitala da su mi dali 35.000 kuna vrijedne nagrade i bilo mi je smiješno, otkrila je za Jutarnji list ovogodišnja Miss Hrvatske, Lana Gržetić (18). 

Kaže da su joj za izbor za Miss svijeta iz direkcije Miss Hrvatske, čiju licencu drži Boris Geršak, osigurali samo jednu haljinu i jedne cipele i rekli da valjda i sama ima haljinu koju bi ponijela. Haljine su joj dali Juraj Zigman, Iggy Popović, Martina Felja, Chris Mršić i Peperoncino Design.

- Kupili su mi najjeftiniju kartu iz Venecije do Denpasara na Baliju, i to je bilo to - kaže Riječanka koja je iz svog džepa morala platiti 450 eura za višak prtljage. 

Učenica četvrtog razreda srednje škole sretna je što joj je cimerica bila Miss Bosne, Sanda Gutić (19) pa je s njom razmjenjivala odjeću. 

Kako se iz direkcije nisu uopće pobrinuli da Lana sebe i Hrvatsku predstavi u što boljem svjetlu, na izboru je, kaže, dobila lentu loše kvalitete pa su je ostale misice pitale dolazi li iz jako siromašne zemlje. Osjećala se kao Pepeljuga. 

Iz direkcije su joj poručili da neće dobiti publicitet, jer ništa nije postigla nakon što su je na drugi kraj svijeta poslali s jednom osobom, a ne s timom kao što su to učinile ostale zemlje sudionice. 

Filipinka Miss svijeta, naša se Lana nije plasirala ni u Top 20

Izvorni članak pročitajte ovdje

Komentari (86)
  • ..ma te farse treba ukinut..... meni je moja žena miss svjeta....kakva maja, lana i tko zna tko

    1. 10. 2013,   10:41
  • nadam se da ovo čitaju sve cure koje maštaju da se uopće natječu za ovakve gluposti...žao mi cure

    1. 10. 2013,   10:38
  • zar ovakva situacija nije bila i prošle godine?? Svake godine nakon izbora dolaze ovakve priče, tako da drugo nije mogla ni očekivat.. aj bar joj je guzica puta vidila ako ne ništa.

    1. 10. 2013,   10:58