Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Latino pjevač poginuo putujući djevojci. Imao samo 28 godina

None Foto: Instagram 6

Neslužbeno se doznaje kako su vremenski uvjeti bili loši, a Gabriel je privatnom letjelicom krenuo na rođendansku zabavu

Latino pop zvijezda, Gabriel Diniz, poginuo je u zrakoplovnoj nesreći u Brazilu. Nesretni pjevač imao je samo 28 godina. U rodnom Brazilu bio je veliko ime, a tragičnu vijest o njegovom stradanju potvrdio je Us Weekly

Foto: Instagram

- Uz veliku bol potvrđujemo smrt Gabriela Diniza i ostala dva člana posade' - rekli su u priopćenju za javnost te da se još uvijek ne zna uzrok tragedije. 

Foto: Instagram

Neslužbeno se doznaje kako su vremenski uvjeti bili loši, a Gabriel je privatnom letjelicom krenuo na rođendansku zabavu svoje djevojke, Karoline Calheiros, koju je želio iznenaditi dolaskom. Let je, tvrdi njegov otac, bukirao i platio, iako su neki tamošnji mediji pisali kako je u avion sjeo slučajno te da ga nije sam rezervirao. Također, sumnja se da sporna letjelica nije imala licencu za komercijalne vožnje, već je samo služila za vježbe pilotima. 

Diniz je izdao tri studijska albuma, a u Brazilu bio najpoznatiji po svojim hitovima 'Paraquedas' i 'Jenifer',  od kojih drugi ima više od 235 milijuna pogleda na YouTubeu. 
 

Komentari (2)
  • Bog mu dao pokoj, ali čemu ovo “imao je samo 28 godina”? Umiru i mladji.

    29. 5. 2019,   21:56