Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Laura Dundović: Bez hrvatskih gena ne bih bila Miss Australije

None Foto: Instagram 5

Domoljubna Laura Dundović bila je 10. na izboru za Miss svijeta. Voli hrvatski jezik, gastronomiju i kulturu. Ljeti joj je najdraže doći u Preko kraj Zadra, u kuću u kojoj je odrastao njezin otac

Volim naše more, plaže, ljude i hranu. To mi i jest problem. Paziti na hranu kad dođem u Hrvatsku mi je nemoguća misija, rekla je Laura Dundović (31), australska glumica i model hrvatskog podrijetla.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli L A U R A D U N D O V I C (@lauradundovic)

Kad je 2008. ušla u uži krug manekenki koje će predstavljati Australiju na izboru ljepote, nije mogla ni zamisliti da će upravo ona pobijediti. Iste godine osvojila je i 10. mjesto na izboru za Miss svijeta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli L A U R A D U N D O V I C (@lauradundovic)

To joj je, dakako, otvorilo put za daljnje uspjehe u karijeri.

- Prošlo je deset godina, a ja se svega sjećam kao da je bilo jučer. To je sjajna platforma i odskočna daska kakvu neki nemaju s 50, a ja sam dobila šansu s 21. Stavljali su mi krunu, ja sam se tresla i plakala jer sam pobijedila, ali i zato što sam znala da će mi to promijeniti život - prisjeća se.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli L A U R A D U N D O V I C (@lauradundovic)

Ubrzo su uslijedile i uloge u filmovima, a Laura se odlično snašla jer je u srednjoj školi učila o glumi. Unatoč zavidnoj karijeri, ostala je i dalje skromna.

- Bilo bi nezahvalno od mene reći da bih htjela još uloga. Da se nije sve ovako odvilo, radila bih kao psiholog jer sam to diplomirala. Život je zaista nepredvidiv - kaže Laura.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli L A U R A D U N D O V I C (@lauradundovic)

Ljeti joj je najdraže doći u Preko kraj Zadra, u kuću u kojoj je odrastao njezin otac. Tad odmori dušu, napuni se energijom i ponovno zaljubi u ljepote Jadrana.

- Obožavam Hrvatsku i pričam hrvatski poprilično dobro. Možda su i moji geni zaslužni za moje uspjehe. Nevjerojatno mi je kad vidim koliko se Hrvati ponose svojom kulturom i kako je promiču. Zato mi je cilj renovirati kuću u Preku, pa kad u Australiji bude hladno, ja dođem u Hrvatsku jer je tad tu ljeto - našalila se Laura.

Komentari (28)
  • badava joj sve kad ne zna kuhati..

    21. 11. 2018,   17:25
  • Tako se i ja mogu ponositi susjedovom zenom.

    21. 11. 2018,   17:28
  • ei!? mozda si lipa ali fotoaparat te bas i ne voli. faca ti je uzas. zgodna jesi.

    21. 11. 2018,   17:12