Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Lazić o bivšoj supruzi: Konačno sam se riješio tog zla od žene...

None Foto: 6

Nakon razvoda od Ane Sević, srpski folk-pjevač ne skriva kako je zadovoljan u vezi s Marinom Gagić. Iduće godine planiraju vjenčanje

Darko Lazić (27) i Ana Sević službeno su se rastali, a mnoge je iznenadila njegova izjava o bivšoj ženi. Darko je za srpske medije izjavio kako ne može usporediti svoju bivšu ženu sa sadašnjom zaručnicom, Marinom Gagić.

Foto: Instagram

- Molim te, odmah ću se ograditi! Ni u jednom trenutku ne želim usporediti Marinu i Anu. To bi bilo kao da ja tebe tražim da usporediš neusporedivo. Pusti me s tim - zaključio je Darko. 

- Konačno sam se riješio tog zla od žene. Život me je nagradio i više ne želim razmišljati o bivšoj ženi. Prošli život je iza mene, živim novi život! Ovo je moj novi život, Marina i naš sin Aleksej. Mogu pričati samo o Marini - nadodao je folk pjevač.

''REKAO NE DROGI' Darko Lazić: 'Fućkaš čovjeka bez dvije žene i sto kilograma'

Nadodao je kako je Marina idealna žena za njega, iako je od njega mlađa osam godina. 

Foto: Instagram

Srpski pjevač se bivšoj ženi Ani Sević ostavio je stan vrijedan 300.000 eura, a također joj je prepustio i skrbništvo nad maloljetnom kćeri Lorenom. Tada je izjavio kako će s Anom ostati u prijateljskim odnosima, a nakon razvoda viđeni su zajedno u restoranu. 

'VRTOGLAVIH' 300.000 EURA Darko Lazić dužan zelenašima: 'Dobivao je strašne prijetnje...'

Lazić i Marina zaručili su se u ožujku ove godine, a pjevač je otkrio kako spremaju vjenčanje u 2020. godini. 

Komentari (66)
  • Na ovom portalu više vjesti iz Srbije nego iz hrvatistana ?!

    23. 6. 2019,   18:21
  • Red Karleuše, red Miljane i Milojka, red Lazića...pa red Karleuše, red Miljane i Milojka, red Lazića...nastavi niz...

    23. 6. 2019,   18:22
  • nema nista gore u zivotu nego imati losu zenu pored sebe koje se ne mozes nikako rijesiti...razumijem covjeka apsolutno sto se toga tice,osjecaj je kao da se ponovo rodis,predivno nek mu je sa srecom s buducom

    23. 6. 2019,   18:09