Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Lazić prvi put nakon prometne nesreće pjevao pred publikom

None Foto: Instagram 5

Darko je sa zaručnicom Marinom bio na koncertu Saše Matića, a u jednom trenutku uzeo je mikrofon i zajedno sa Sašom zapjevao pjesmu 'Neke ptice nikad ne polete'

Pjevač Saša Matić (40), koji je u prosincu imao koncert u zagrebačkoj Areni, Valentinovo je proslavio radno. U Loznici imao je koncert, a u publici je bio folk pjevač Darko Lazić (27) sa zaručnicom Marinom Gagić (20), koja je u sedmom mjesecu trudnoće, prenosi Kurir.

Foto: Instagram

Na iznenađenje prisutnih, Darko je u jednom trenutku uzeo mikrofon i zajedno sa Sašom zapjevao pjesmu 'Neke ptice nikad ne polete'. Ovo je prvi put da je Lazić pjevao pred stotinama ljudi poslije prometne nesreće u kojoj je zadobio teške ozljede. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Inače, Darko je još uvijek službeno u braku s Anom Sević (33), iako su oboje krenuli dalje nakon prekida. Čim se sudski razvedu, Ana će se prepustiti planovima za budućnost s dečkom Danijelom Nedeljkovićem, piše Kurir

Foto: Instagram/orijent

- Darko i ja smo se zezali neki dan da će on pjevati na mojoj svadbi, a ja mu kažem: 'Ja sam od tebe zaslužila da mi pjevaš besplatno do kraja života' - ispričala je Ana, koja s Darkom ima kćer Lorenu. Srpski mediji često pišu kako bivši par nije u dobrim odnosima, ali pjevačica govori suprotno. Darkova prometna nesreća je, kaže, nešto najgore što joj se dogodilo. 

Komentari (23)
  • Može jedan dan proći a da ne čitamo vijesti iz Srbije... ono, bar jedan dan

    15. 2. 2019,   20:56
  • Šta taj debeli pjeva!?

    15. 2. 2019,   20:56
  • Mislim da je vrijeme da se preimenujete u 24časa

    15. 2. 2019,   22:33