Obavijesti

Show

Komentari 63

Lazić spavao s 358 žena: Imam popis, ali sad više ne zapisujem

Lazić spavao s 358 žena: Imam popis, ali sad više ne zapisujem
6

Srpski pjevač u emisiji je dobio pitanje na papiriću koje nije trebao pročitati, nego je samo trebao odgovoriti. Mnogi su odmah nakon njegova odgovora zaključili da je pitanje s koliko je žena imao intimni odnos

VIDEO

Pjevač Darko Lazić (27) u emisiji televizijskog voditelja Ognjena Amidžića (44) otkrio je detalj koji je mnoge iznenadio, pišu srpski mediji

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:00

- 358! Imam popis kod kuće. To mi je zanimljivo bilo, 2011. sam prestao zapisivati. Mogu fotografirati i poslati popis. Ima nekih za koje se ne bi trebalo znati - odgovorio je Darko na pitanje koje je u emisiji dobio na papiriću, međutim, nije ga trebao pročitati. Mnogi su odmah zaključili da je pitanje bilo s koliko je žena imao intimne odnose.

Srpski pjevač trenutno je zaručen s Marinom Gagić, a kako prenose srpski mediji, trenutno proživljavaju ljubavnu krizu. Naime, Marina više ne prati Darka na društvenim mrežama, a izbrisala je i zajedničke fotografije. 

Ipak, priznaje kako nije došlo do prekida već zbog 'podivljalih' hormona često burno reagira. 

- Malo smo se posvađali, ali ništa strašno. To sam mu napravila iz inata. S obzirom na to da on rijetko objavljuje zajedničke fotografije, odlučila sam maknuti fotografije na kojima smo zajedno. Mi se volimo. Naravno da se ponekad svađamo, ali sve je to normalno u braku ili vezi. Pogotovo ako imate zajedničko dijete. Darko nije savršen, ali prihvaćam njegove dobre i loše strane. Ja sam ga birala - kroz smijeh je rekla Darkova izabranica. 

Par je u vezi od svibnja prošle godine, a zaručili su se početkom 2019. Prije tri mjeseca, Marina je rodila dječaka Alekseja. Vjenčanje planiraju, kako kaže, iduće godine. Lazić s bivšom suprugom Anom Sević (33) ima kći Lorenu (4), a taj brak okončao je 19. lipnja ove godine. Rekao je kako se kaje što nije ranije završio taj brak. 

 Darko je široj domaćoj javnosti postao poznat nakon teške prometne nesreće u listopadu 2018. kada se borio za život. Sletio je automobilom s lokalnog puta Subotište-Brestač u Srbiji te se prevrnuo na krov. Policija je priopćila da je Lazić bio sam u automobilu, imao je 1,39 promila alkohola u krvi, a nije se ni vezao. 

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZEZANCIJA' S IVANOM ŠARIĆEM: 

Pokretanje videa...

16:13

 

 

 

 

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 63
VIDEO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće
PROMO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće

Nizozemski Verknipt na svoje premijerno izdanje Verknipt Croatia Holiday Festivala ovog ljeta dovodi zvijezde hard techno scene te najavljuje svoj najveći line-up dosad

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car
PROMO

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car

Tokom slušanja albuma jasno je o kakvom se bendu radi - pjesme su duhovite, upečatljive i neke od njih uvijek će vam izmamiti osmijeh na lice, ali daleko je to od površne duhovitosti, svirka je čvrsta i rifovi osvajaju.
Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare
PROMO

Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare

'Mama care' nova je rock dizalica grupe Donkey Hot kojom ova fantastična petorka najavljuje svoj album prvijenac