Obavijesti

Show

Komentari 0

Legenda disco-house zvuka Mousse T. predvodi Ciferšlus

Legenda disco-house zvuka Mousse T. predvodi Ciferšlus

Budi među prvih petero sretnika koji će na našem Facebooku odgovoriti na nagradno pitanje i osvoji za sebe i pratnju ulaznice za party u Laubi; drugo izdanje umjetničko-glazbenog koncepta Ciferšlus

VIDEO

Nakon ljetne stanke vrijeme je za Ciferšlus, program u Laubi koji je u svom prvom izdanju oduševio ljubitelje lijepoga i disco-house zvuka; po uzoru na New York, London, Berlin i ostale, Cif donosi dašak suvremenosti na hrvatsku klupsko-umjetničku scenu. Ciferšlus je umjetničko-glazbeni koncept koji preklapa vrhunsku glazbu uz najbolje od hrvatske suvremene umjetnosti, sinestezijski spoj koji vodi do ekstaze.

Video s prvog Ciferšlusa:

Drugo izdanje koje nas očekuje u petak, 4. listopada predvodit će legenda disco-house zvuka Mousse T. Traženi DJ čiji je rad osvojio milijune simpatija diljem svijeta, provest će nas kroz višeosjetilni doživljaj vrhunske glazbe i nesvakidašnjeg upoznavanja umjetničkih djela domaćih umjetnika. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.


Mousse T. svoje glazbeno putovanje započeo je još devedesetih godina u Njemačkoj gdje je i rođen. Bio je jedan od prvih DJ producenata u svojoj zemlji, a tijekom godina sve veći broj ljubitelja ovog zvuka prepoznalo je njegov rad. Njegov hit Horny '98 koji je nastao u kolaboraciji s Hot 'n' Juicy te legendarna Sex Bomb s popularnim Tom Jones-om lansirali su ga na popis legendarnijih producenata kada je u pitanju disco i house zvuk. Osim njegovih autorskih pjesama, poznat je i po raznim preradama i remixevima. Uz legendarni Moloko - Sing It Back tu je i zvuk nove ere disco house-a. Camelphat & Elderbrook – Cola, The Vision featuring Andreya Triana - Heaven samo su neki od prerada u aranžmanu Mousse T-a koji se redovno nalaze na samom vrhu ljestvica po prestižnom Beatport-u i Traxsource-u. 


Plesni podij Ciferšlusa za glavnu zvijezdu ugrijat će dobro poznati domaćin na hrvatskoj disco house sceni, Tomo in der Mulen, a posjetitelje gibati i domaće snage: HrwoE, Tom Bug, Aldo Morro i Pablo Panda.

Uz vrhunsku glazbu, renomirani umjetnik mlađe generacije Ivan Fijolić predstavit će umjetničku priču inspiriranu svjetskom borilačkom zvijezdom Bruce Leejem koja će nas ostaviti bez daha. Tu je i njegov diplomski rad naziva Okršaj koji predstavlja unutarnje sukobe i dileme svakog čovjeka. Uz Ivana Fijolića, svoje zaista oduševljavajuće radove predstavit će i umjetnica Ines Krasić. Ova dama bilježi gostovanja na značajnim izložbama u Hrvatskoj i inozemstvu, a za svoja umjetnička ostvarenja nagrađivana je na brojnim događanjima.

Na našem Facebooku osvoji 5x2 ulaznice u nagradnom natječaju.

https://www.facebook.com/24sata/posts/2921037974597394

Sretno svima! 

Ulaznice za drugo izdanje Ciferšlusa koje nas u petak, 4. listopada očekuje u Laubi mogu se kupiti putem entrio.hr ticketing sustava online: 
www.entrio.hr/event/ciferslus-lauba-presents-mousse-t-6798
i na svim entrio.hr prodajnim mjestima koja možete pronaći na www.entrio.hr/outlets

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'
Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...
U SLAVONSKOM BRODU

Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...

U listopadu 2013. javnost je šokirala vijest o teškoj prometnoj nesreći u kojoj je Dolores Lambaša izgubila život