Obavijesti

Show

Komentari 2

Legendarna video igra napokon će postati televizijska serija

Legendarna video igra napokon će postati televizijska serija
5

Serija će se odvijati u dalekom 26. stoljeću kada između čovječanstva i vanzemaljaca poznatih kao Savez bjesni međuzvjezdani rat. Zemlja ili zli Savez, tko će pobijediti?

VIDEO

Video igra 'Halo' već je dugi niz godina na meti raznih producenata koji su pokušali na ovaj ili onaj način dovesti tu igru pred publiku. Tako su se i Peter Jackson a i Neill Blomkamp potrudili dovesti 'Halo' na velike ekrane, ali kreativni rat između nekoliko studija uništio je projekte prije nego što je išta moglo početi. Ipak, nije sve tako loše ispalo jer je Blomkampovov projekt za Halo završio u njegovim filmovima 'District 9' te 'Elysium'.

'Labirint': Scenarij je gotov, nastavak epskog filma dolazi
'Labirint': Scenarij je gotov, nastavak epskog filma dolazi

Svojevremeno je i Ridley Scott producirao podosta slabo primljenu web seriju pod nazivom 'Halo: Nightfall' s Mikeom Colterom u glavnoj ulozi. No serija je bila neuspješna, pa je Colter otišao glumiti Lukea Cagea. Na takvu scenu sada je došla kuća Showtime, koja će naredna pokušati napraviti nešto s materijalom iz igre 'Halo'.

Microsoft

Mreža je naručila deset jednosatnih epizoda, čije snimanje započinje u Budimpešti u lipnju 2019. godine. Serija dolazi od redatelja filma 'Rise of the Planet of the Apes', Ruperta Wyatta te autora Kylea Killena i Steven Spielberga. Wyatt je preuzeo ulogu redatelja nekoliko epizoda, dok je Killen showrunner serije.

Serija će se odvijati u 26. stoljeću kada između čovječanstva i vanzemaljaca poznatih kao Savez bjesni međuzvjezdani rat. Kako je mreža izjavila, u seriji ćemo pratiti osobne priče s dozom akcije, avanture i bogatom vizijom budućnosti.

YouTube

- 'Halo' je naša najambicioznija serija, pa očekujemo da će publika koja ju očekuje godinama biti istinski nagrađena. U povijesti televizije jednostavno nikada nije bilo dovoljno znanstvene fantastike. Scenariji Kylea Killena su uzbudljivi i provokativni, a Rupert Wyatt je divan i kreativan redatelj. Njihova vizija 'Haloa' oduševit će ljubitelje igre, kao što će i privući one koji nisu s njim upoznati u svijet složenih likova koji naseljavaju ovaj jedinstveni svemir - izjavio je David Nevins, predsjednik Showtime Networks.

Na granici života i smrti: Tko se uspio vratiti s one strane?
Na granici života i smrti: Tko se uspio vratiti s one strane?

Kako se o seriji priča od 2013. godine, istinski je došlo i vrijeme da se napokon snimi ista. Međutim, znajući kakva je to igra, postavlja se pitanje o čemu će biti serija. Ipak, malo je teško napraviti interesantnu radnju od igre u kojoj samo trčite i ubijate stotine i tisuće vanzemaljskih bezličnih negativaca.

Ovaj dečko nevjerojatno liči na slavnog pjevača: Uspio je prevariti cijeli internet

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode