Obavijesti

Show

Komentari 23

Legendarni reper Stoka: Moja Croatia ujedinit će cijelu naciju

Imamo navijački hit! Legendarni reper Stoka u suradnji s JoomBoosom i Matijom Lazarevićem, snimio je novi navijački hit. Donosimo vam prve reakcije na pjesmu čiji će spot imati premijeru 18. svibnja u 12 sati

VIDEO

Poznate teen YouTuberske zvijezde Bruno (17), Fran (24) i Filip (20) dobili su priliku biti dio atmosfere na snimanja spot za JoomBoosovsku navijačku pjesmu "Moja Croatia".

Pjesma koja je nastala u suradnji repera Stoke i JoomBoos YouTubera Matije Lazarevića LayZja, imat će svoju veliku premijeru   18. svibnja točno u podne na JoomBoos YouTube kanalu. 

- Na snimanju spota je bilo genijalno, atmosfera je bila navijačka i pozitivna! - rekao je Fran Lauš, koji je s Matijom Lazarevićem dobar prijatelj.  

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
GNK Dinamo - NK Lokomotiva

- Svi smo se super zabavljali, jedva čekamo vidjeti finalnu verziju spota. Ono što nas je oduševilo je veličina produkcije, a ovo nam je prvi put na snimanju glazbenog spota - rekli su Filip i Bruno, koje ćemo isto moći vidjeti u spotu.

Snimanje nikada nije lako, no sigurno je bilo lakše nego snimanje prve web serije Isti san potvrdio je Matija, koji u seriji ima jednu od glavnih uloga.

- Čak mi je teže snimati Isti san nego ovo, zato jer se serija snima po cijeli dan i preko 15 sati. Ovo snimanje smo podijelili po danima pa je nekako lakše. No, i ovakva vrsta snimanja te maksimalno iscrpi. Ali što se mora, nije teško - rekao je vidljivo uzbuđeni Lazarević.

Reper Stoka iza sebe ima čak sedam studijskih albuma, a njegov talent u pisanju hitova je neosporiv. JoomBoos je znao kako je Matija veliki Stokin fan te su došli na ideju spojiti ih u ovoj ludoj navijačkoj groznici.

Tako je nastao hit 'Moja Croatia' čiju premijeru možemo očekivati u petak, 18.svibnja  u 12 sati na JoomBoos kanalu!

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'