Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Legendarni ubojica odlučio je osvojiti i televizijske ekrane

None Foto: Twitter/Screenshot2 3

Franšize su sada najbitnija stvar u Hollywood pa čim se neka pokaže uspješnom možemo očekivati i nastavke te franšize. A kako je očigledno, možemo očekivati i serije

Nakon što je tijekom veljače osvojio kino platna diljem svijeta te pokazao da ima još snage u sebi, John Wick odlučio je prijeći i na televizijske ekrane. Takav je barem plan za najboljeg ubojicu na svijetu.

Naime, franšize su trenutačno najbitnija stvar u Hollywood pa čim se neka pokaže kao smislena i uspješna možemo očekivati i nastavke, kao i prequele te franšize. A sada je očigledno da možemo očekivati i serije. Serija bi se bazirala na hotelu The Continental, koji je iznimno bitan u svijetu Johna Wicka te ne bismo pratili djela tog ubojice, već rad drugih plaćenika.

Premda Wick ne bi bio u fokusu, ipak će producenti pokušati nagovoriti Keanua Reevesa da se pojavi pokoji put u seriji.

Foto: Facebook/Screenshot

- Struktura serije je povezana za sve Continentale diljem svijeta, kako su uopće nastala sva društva ubojica, što se zbiva s njima. To je golem svijet, u njemu možete biti bilo koji od likova koje smo upoznali u ovim filmovima. Ja nisam mogao sve to pokazati jer sam se fokusirao na glavnog lika - rekao je redatelj i scenarist 'Johna Wicka', Chad Stahelski.

Foto: Facebook/Screenshot

A nakon što smo saznali malo više o svijetu plaćenih profesionalnih ubojica u 'John Wick: Chapter Two', svrbi nas saznati još više. Redatelj Stahelski bio je tajnovit o detaljima serije, no dodao je par rečenica o trećem nastavku filma.

- Objasnit ćemo što je 'High Table', kako sve to radi. Objavit ćemo otkuda John potječe i kamo ide. Ne želim više od toga reći, samo ću kazati da će to biti lijep završetak putovanja gospodina Wicka - izjavio je Chad Stahelski, tvorac serijala.

Duhovni nasljednik, tj. nasljednica Johna Wicka ove godine je Charlize Theron, u filmu 'Atomska plavuša', koji u kina dolazi 17. kolovoza ove godine, u distribuciji Blitza.

Komentari (17)
  • Keanu Reeves je neuništiv

    16. 6. 2017,   17:53
  • Keanu je mrak obožavam ovaj film iako mi je Matriks još uvijek br 1

    16. 6. 2017,   21:17
  • M užas taj film,samo ubijanje i masakar.Trebao je ,ako traži avanturu otići devedesetih u Bosnu.

    17. 6. 2017,   11:18