Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Legion': Priča o sinu Profesora X-a dobila je svoj prvi foršpan

None Foto: Adria.ign.com

Televizijska kuća FX nas je ovih dana počastila s prvim video teaserom svoje nadolazeće serije 'Legion' koja će pratiti sina Profesora X. Kako se čini, mutanti ponovno vladaju ekranima

'Legion' će se fokusirati na lik Davida Hallera, mladića koji pokušava izliječiti svoju mentalnu bolest da bi na kraju shvatio kako glasovi u njegovoj glavi možda zaista i postoje. David, odnosno Legion je sin Professora X-a, a TV priča o njemu će biti prvi zajednički projekt Marvela i kuće FX Productions.

Glavnu ulogu u seriji tumači Dan Stevens (Downtown Abbey, The Guest), a 'Legion' se također može pohvaliti s još nekim poznatim glumačkim imenima kao što su Rachel Keller (Fargo), Aubrey Plaza (Parks and Recreation), Jean Smart (Fargo), Jeremie Harris (A Walk Among the Tombstones), Amber Midthunder (Hell or High Water), Katie Aselton (The League) i Bill Irwin (Interstellar). Noah Hawley (Fargo) napisao je scenarij za pilot epizodu kojoj će ujedno biti i izvršni producent.

Naposljetku, bitno je naglasiti kako 'Legion' neće biti smješten u filmski svemir o X-Menima, a Marvel je pak ovaj projekt bombastično opisao kao 'Breaking Bad superherojskih serija' u smislu da se neće slijepo držati konvencija žanra te će nastojati ispričati originalnu, do sada neviđenu priču.

Više informacija o 'Legionu' donosi IGN Adria.

Tema: FILM

Komentiraj, znaš da želiš!