Obavijesti

Show

Komentari 68

Lejla Filipović iznenadila je bujnim dekolteom: 'Volim cice'

Lejla Filipović iznenadila je bujnim dekolteom: 'Volim cice'
7

Kampanji su se pridružile mnoge djevojke, a među njima su Petra Nižetić i Anita Dujić. Sve se češće objavljuju fotografije ženskog poprsja te se time želi potaknuti mlađe žene da idu češće na preglede

VIDEO

Supruga Tarika Filipovića (46), Lejla (41) iznenadila je pratitelje na društvenim mrežama. Odmaknula se od obiteljskih fotografija koje inače obavljuje te je podijelila sa svima onu svojeg dekoltea. 

Naime, Lejla se fotografirala u grudnjaku u svrhu kampanje za osvještavanje žena u prevenciji protiv raka dojke. Zahvalila se Miji Dropuljić koja je pokrenula cijelu kampanju i podijelila svoje iskustvo.

Inače, Miji je pronađen veliki tumor na lijevoj dojci kada je imala samo 22 godine te je morala odmah na operaciju.

- Nemojte da nam njezino iskustvo, a ni iskustvo mnogih žena, osobito mladih djevojaka bude još samo jedan tekst koji ćete pročitati i zaboraviti. Naručite se na ultrazvuk već sutra. Djelujte preventivno da sutra ne bi bilo prekasno. Stavite i vi na svoj profil #volimcice i budite dio ove lijepe priče. Da budemo uvijek korak ispred - komentirala je Lejla, bivša Miss Hrvatske. 

Ovoj su se kampanji pridružile mnoge djevojke, a među njima su Petra Nižetić (37) i Anita Dujić (33). Listopad je mjesec borbe protiv raka dojke, a sve se češće objavljuju fotografije ženskog poprsja. Time se želi potaknuti mlađe žene da idu češće na preglede. 

SVAKI ZNAK IMA 3 SAVRŠENA PARA: Tko je vaša srodna duša prema vašem horoskopskom znaku?

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći YouTube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte YouTube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih YouTube zvijezda.

Navala za kartama je ogromna, pa požuri i kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što se rasprodaju!

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 68
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin