Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Lejla i Tarik - tajna ljubav i tajno vjenčanje u Zagrebu

None Foto: Danko Vučinović 10

O njihovoj vezi šuškalo se osam mjeseci, ali su je vješto skrivali od javnosti. Trebali su se vjenčati na proljeće, no Lejla će roditi s prstenom na ruci

Kad su mu u utorak počeli zvoniti telefoni, a novinari se raspitivati o njegovu tajnom vjenčanju s bivšom Miss Hrvatske Lejlom Šehović (31), televizijski voditelj i glumac Tarik Filipović (35) nije mogao suspregnuti ljutnju.
- Recite mi s kojeg izvora pijete vodu i informacije, pa da se lijepo pozdravim s tim ljudima u životu - bila je njegova prva reakcija.
Tarik i Lejla vjenčali su se u večernjim satima na Staru godinu u Zagrebu na tajnoj lokaciji. Osim njihovih roditelja na vjenčanju je bila tek nekolicina njihovih najbližih prijatelja. Skromno vjenčanje planirali su u najstrožoj tajnosti, pa je baš zato Tarik proveo cijelu istragu kako je informacija ipak uspjela dospjeti u javnost.
Posljednjih mjeseci nagađalo se da će se par vjenčati na proljeće na Brijunima, no Lejla će ipak roditi s prstenom na ruci. Za desetak dana Tarik i Lejla dobit će sina. Lejla iz 4-godišnjeg braka s Dadom Majolijem ima sina Dina (3), a Tariku će to biti prvo dijete.
Tarik i Lejla javno su počeli izlaziti kao par nakon što je u 24sata objavljena snimka kako se ljube u videoteci. Prije toga osam mjeseci se šuškalo o njihovoj ljubavi, no oni su šutjeli iako su nekoliko puta izlazili u javnost. Prvi put su zajedno viđeni na koncertu Halida Bešlića u svibnju 2006. Dobar dio večeri proveli su u intimnim razgovorima. Upravo tih dana Lejla je na zagrebačkom sudu izborila odštetu od 25.000 kuna zbog duševnih boli prouzročenih oduzimanjem titule Miss Hrvatske. Izmjenjivanju nježnosti u videoteci, dok su birali film koji će gledati u svom ljubavnom gnjezdu u Vinogradskoj ulici u Zagrebu, nisu odoljeli. Prvi službeni zajednički izlazak imali su na dodjeli Večernjakova Ekrana u veljači 2007. godine. Tarik je na dodjelu kasnio, a s pozornice su voditelji pozvali Lejlu da preuzme njegovu nagradu za najboljega televizijskog voditelja. Lejla se pritom nemalo iznenadila.
- Nisam očekivala da ću ja preuzeti nagradu - rekla je Lejla. Potom je u Boćarski dom došao Tarik i sjeo za stol odabranice svog srca. Izmjenjivanju nježnosti i poljubaca nije bilo kraja. Konačno su potvrdili da se vole.

ZA LEJLU DRUGI POKUŠAJ BRAĆNE SREĆE, A 'ŽDERAĆU ŽENA' TARIKU PRVI
Tarik prije no što je upoznao Lejlu nije imao sreće na ljubavnom planu jer su ga, kako je rekao, mnoge doživljavale kao “žderača žena”. U javnosti je ljubio glumicu, dvije manekenke i studenticu. Za glumicu Ivanu Bakarić rekao je kako bi je bio oženio da su bili stariji. Potom je bio u vezi s manekenkama Tihanom Zrnić i Iris Androšević. S kćerkom Dinamova vratara Željka, Moranom Stančić, bio je dvije godine. Da je Lejlu varao s tenisačicom Ritom Vukov (19), Dado (37) je oštro demantirao. Nekoliko mjeseci nakon njegova navodnog preljuba Dado i Lejla su pokrenuli brakorazvodnu parnicu. Njihov sin Dino živi s mamom. Dado će se uskoro vjenčati s Ljiljanom Kovačević (47).

Komentari (6)
  • kako su novinari samo bezobrazni, ne date im niti malo privatnosti... koje ste vi žutilo, par se vjenčao (ko svaki drugi obični ljudi) i vi ih stavite na naslovnu stranicu...mislim stvarno...evo čime se bave naši mediji... slušajte, ima i pametnijih stvari za razmišljanje i diskusiju....! užas.

    2. 1. 2008,   23:18
  • to Tarik care! :=)

    3. 1. 2008,   00:45
  • daj ne melji gluposti, a zašto svi to čitaju? taj se kreten gurao u svake novine kad mu je trebalo, iskakao je sa svake stranice, slikavao se na svakom partiju u gradu... i, pazi sad ovo, slikao se u jacuzzi kadi u svojoj novoj kupaoni (koju je dobio na dar za slikanje), mijesio sapune u obliku srca sa bivšom dragom za sliku u novinama (za pare), gurao se u svaku reklamu za keune i mažnjavao urnebesnu lovu na milijunašu i na svakoj voditeljskoj gaži na svakakvim otvorenjima svega i svačega... i sa svojim se djevojkama rado naslikavao... A ONDA... onda je velikoj zvijezdi to malo dosadilo, malo mu je to počelo ići na živce jer je on sad ipak jako velika zvijezda, ima veeeeliku lovu, i sad bi on malo PRIVATNOSTI... fuj, licemjer ogavni. odjednom su mediji i novinari koju su ga vinuli u zvijezde (zbog čega je zaradio MILIJUNE KUNA!!) postali govna. da ga citiram: \"gledao sam film ... i uzivao u sceni kad ... ubija paparazza\". fuj, tarik govno licemjerno

    3. 1. 2008,   00:48