Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Lejla nakon poroda skinula 14 kila bez imalo truda

None Foto: Goran Jakuš 20

Srbi su dominirali zagrebačkom pistom. Srpski dizajner doveo je svoje manekenke, a reviju je nosio i njihov glumac Aleksandar Srečković

Usred revije u zagrebački Boćarski dom na Wella Fashion Week došli su Tarik Filipović (36) i Lejla Šehović (31). Zauzeli su svoje mjesto u prvom redu. Lejla je sa zanimanjem pratila kolekcije dok je Tarik na njene opaske “sviđa mi se ovo” kimao glavom. U bijelim hlačama Lejla je otkrila zavidnu figuru. Prije tri mjeseca rodila je sina Armana i nema ni kilograma viška.
- Voljela bih kad bih mogla pomoći ženama svojim savjetom, ali za moju vitkost zaslužni su isključivo geni. Tijekom trudnoće dobila sam 14 kila i sve je otišlo samo od sebe. Nisam bila na dijeti - rekla je Lejla. Nasuprot Lejle i Tarika u publici su se razigrale dvije djevojčice. Tarik i Lejla “topili” su se gledajući ih. Na pitanje priželjkuju li nakon sina djevojčicu, Lejla se nasmijala:
- Pomalo, pomalo - rekla je.
Avirexovu kolekciju nosio je srpski glumac Aleksandar Srećković, Nemanja iz “Ratkajevih”. Srpski dizajner The Manual Co u Zagreb je doveo svoje manekenke, znatno vitkije od naših. Noseći reviju Marte Buzolić Simona Gotovac je otkrila grudi, a Marta je svoju kolekciju začinila odjenuvši manekenke u vruće haltere.

Komentari (12)
  • da bez imalo truda.... Ja sam za 15 kila trcao 50 dana svako jutro uz strogu prehranu... Koji novinar ovo pise???

    10. 5. 2008,   14:34
  • ono što vi zovete vitkim i fotografiju koju ste priložili liječnici nazivaju anoreksijom.

    10. 5. 2008,   14:51
  • aa nemanja :)

    10. 5. 2008,   14:33