Obavijesti

Show

Komentari 71

Lejla preuzima Miss Hrvatske? Zainteresirani smo za taj izbor

SMJENA NA VRHU Maja Šostar više neće organizirati izbor za najljepšu Hrvaticu. Licenciju je dobio Boris Geršak koji će je prepustiti Lejli Filipović ili Anici Kovač

VIDEO

Nitko me nije otjerao. Povukla sam se samovoljno jer sam se posvetila drugim stvarima, potvrdila nam je Maja Šostar. 


Objasnila je da se zasitila izbora za Miss Hrvatske. Kako doznajemo, licenciju je dobio Boris Geršak iako je njezin bivši vlasnik Milan Šečković vodstvo izbora obećao Anici Kovač. Šečković tvrdi kako on s tim nema veze jer se organizacijom izbora ne bavi već desetak godina. 
‘Osvajač licencije’ Geršak inače je suradnik Duška Ljuštine u kazalištu Kerempuh, u kojem radi i Tarik Filipović (41). On je već ponudio glumčevoj supruzi Lejli (36) da organizira Miss Hrvatske.

- Htio bih da bivše misice sudjeluju u organizaciji, ali da ja budem glavni - rekao je Geršak, koji nije htio potvrditi da će licenciju povjeriti baš Lejli.

Ona kaže da je već razgovarala s Geršakom o tome.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Tarik i ja smo zainteresirani za ovaj izbor - kaže Lejla.

To je razočaralo Anicu Kovač (36), koja se nadala samostalnom vođenju izbora. Prva pratilja Miss svijeta 1995. tvrdi kako se nekoliko puta sastala s bivšim vlasnikom Šečkovićem jer on svjetskoj direkciji daje preporuku o tome tko će dobiti licenciju.

- Imam hrpu ideja i već sam dogovarala sponzore. Obećao je, ali nije ispao fer - požalila se Kovač. 


Dodala je da joj je Šečković rekao kako će na godinu morati platiti do 5000 eura za licenciju. Iako je Anica bila u kontaktu s direkcijom u Londonu, Geršak ju je, kaže, nazvao i pohvalio se da je dobio organizaciju izbora. To su joj elektroničkom poštom potvrdili i iz Londona.

- Plakala sam. Izigrali su me jer sam bila naivna - zaključila je Anica, koja kaže kako još nije definitivno odustala od izbora.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 71
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje