Obavijesti

Show

Komentari 62

Lennonov ubojica: Ženi rekao dva mjeseca prije da će pucati

Lennonov ubojica: Ženi rekao dva mjeseca prije da će pucati
3

Do 2016. vlasti je uputio devet zahtjeva za uvjetnu kaznu, ali je svaki odbijen. Ovaj mjesec ponovno ima pravo tražiti da ga puste na slobodu nakon 38 godina...

VIDEO

Medicinska djelatnica Gloria Hiroko Chapman (67), supruga Marka Chapmana (62), ubojice glazbene legende Johna Lennona, priznala je kako je znala da će njezin suprug ubiti Johna čak dva mjeseca prije same tragedije, piše Daily Mail

- Kad sam čula da je u New Yorku došlo do pucnjave i da je Lennon ubijen, odmah sam znala da je moj Mark kriv za to - ispričala je ubojičina supruga za The Mirror. Dodala je da je Mark više puta planirao ubiti pjevača, a Gloria ga je od toga uspjela odgovoriti pa je vratio pištolj u ladicu.

- Nakon što ga je prvi put poželio ubiti, došao je doma sav preplašen. Rekao mi je da je odustao jer me previše voli - tvrdi Gloria.

Istaknula je da je naposljetku ubio nekadašnjeg člana Beatlesa kako bi njegovo ime postalo poznato u svijetu. Podsjetimo, pjevača je 8. prosinca 1980. ubio bivši obožavatelj Chapman s četiri metka u leđa, a naljutilo ga je što je Lennon govorio da su Beatlesi popularniji od Isusa. Vjerski fanatik osuđen je na zatvorsku kaznu u rasponu od 20 godina do doživotne kazne u američkom gradu Aldenu, a u više je navrata tražio da ga puste na slobodu.

Mark David Chapman Mugshot - May 2012

Do 2016. vlasti je uputio devet zahtjeva za uvjetnu kaznu, ali je svaki odbijen. Ovaj mjesec ponovno ima pravo tražiti da ga puste na slobodu nakon 38 godina. 

 

'Bila bih Lennonu bolja žena od Yoko i nikada ga fan ne bi ubio'
'Bila bih Lennonu bolja žena od Yoko i nikada ga fan ne bi ubio'

- Nije bitno koliko će moj Mark ostati u zatvoru, ja ću ga čekati - kaže gospođa Chapman. Dodala je kako joj vjera ne bi dopustila da napusti supruga. Par se vjenčao 18 mjeseci prije nego je Mark ubio glazbenu legendu. Sve godine supruga posjećuje u zatvoru, a zajedničko vrijeme koje mogu provesti u četiri oka ograničeno im je na 44 sata godišnje. To vrijeme provode u posebnoj prikolici za te prilike, koja se nalazi u krugu zatvora.

UN-SEEN JOHN LENNON IMAGES

Engleska pjevačica Sandie Shaw (71) u dokumentarcu 'My Generation' iz 2017. koji govori o šezdesetim godinama tvrdi da bi Lennon još uvijek bio živ da mu je ona supruga.

- Ja sam bolja od njegove supruge, umjetnice Yoko. Voljela sam Johna i mislim da se trebao oženiti sa mnom. Da je to učinio, danas bi bio živ, zaštitila bih ga i primila metak za njega - rekla je Shaw.

VIDI OVO! Uz ovih pet trikova riješite se celulite brzo i bezbolno. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 62
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu