Obavijesti

Show

Komentari 4

Leo Messi je ovo mogao samo sanjati: Leo Perišić zabio gol!

Leo Messi je ovo mogao samo sanjati: Leo Perišić  zabio gol!
7

Nakon pobjede Hrvatske nad Argentinom 3:0 u ruskom Novgorodu petogodišnji mališan je još euforičnim navijačima priredio trenutak za pamćenje i zabio gol

VIDEO

Sinoć su na utakmici Hrvatske protiv Argentine za našeg reprezentativca Ivana Perišića (29) s tribina u Nižnjem Novgorodu navijali sin Leo (5) i supruga Josipa (29). Nema tu ničeg čudnog, budući da su mnoge žene naših igrača došle podržati Vatrene; no fascinantno je da je Ivanov petogodišnji sin Leo napravio nešto što prošle večeri nije uspjelo ni njegovom imenjaku - Messiju. 

Nakon pobjede Hrvatske nad Argentinom 3:0, mališan je još euforičnim navijačima priredio trenutak za pamćenje. Dok je Perišić stajao blizu njega na već praznom terenu, dječak je iz šale 'nabijao' loptu a onda se zaletio i dao krasan gol na kojem bi mu sinoć pozavidio svaki igrač Argentine.

- Bravo Perišiću! - vikali su s tribina navijači, a mama Josipa je snimku sina na ruskom terenu danas podijelila preko društvene mreže. Pokraj nje je rođena Splićanka napisala: "Messi je ovo moga samo sanjat. Jedan je Leo. Igrač utakmice!".

U samo dva sata snimka je pregledana preko deset tisuća puta.

Josipa Perišić je sa sinom Leom bila i u Kalinjingradu, gdje je s tribina gledala i utakmicu između Hrvatske i Nigerije kad je hrvatska nogometna reprezentacija pobjedom 2-0 prije šest dana započela svoj nastup na Svjetskom prvenstvu.

Tada je prvi pogodak za Vatrene bio autogol Oghenekara Etebe u 32. minuti, a pobjedu je potvrdio Luka Modrić (32) iz kaznenog udarca u 71. minuti. I tada je Perišićeva supruga zabilježila navijačke trenutke sebe i sina u Rusiji, i preko društvene mreže ih podijelila ih s fanovima. Tako su sinoć po drugi put mama i sin u kockastim dresovima pozirali ispred stadiona, sve dok Leu nije dosadilo biti tako daleko od terena pa se, na oduševljenje prisutnih, u tatinom stilu 'poigrao' s loptom.

 

Instagram vs reality 🤪🇭🇷❤️#ljubav

Objavu dijeli 💥Josipa Perisic💥 (@joop8)

Ivan i Josipa se poznaju još od srednje škole, a oženili su se 2012. u tajnosti u rodnom Splitu. Osim Lea par ima i kćerku Manuelu (3).

VIDI OVO: Ove 4 teorije o seksu su ČISTA LAŽ

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

EKSKLUZIVNO Dragana Mirković za 24sata o razvodu: 'Teško mi je, kao i 90-ih. Učinila sam sve'
ŠOKIRALA REGIJU OBJAVOM

EKSKLUZIVNO Dragana Mirković za 24sata o razvodu: 'Teško mi je, kao i 90-ih. Učinila sam sve'

Regionalna folk zvijezda ekskluzivno nas je ugostila u dvorcu na dan objave razvoda i ispričala zašto se odlučila na takav korak...
VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija