Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Leonarda Boban u rublju pozirala fotografu Cobri

None Foto: Danko Vučinović 9

Jedan od najpoznatijih hrvatskih fotografa predstavio je 'Oko za ljepotu', monografiju s fotografijama koje su obilježile njegovu karijeru

Da nisam postao fotograf, danas bih bio propali roker koji sjedi u žiriju 'Zvijezde pjevaju’ i priča gluposti - našalio se Ivan Balić Cobra na predstavljanju monografije “Oko za ljepotu”. U monografiji je 680 fotografija 160 ljepotica iz bivše Jugoslavije, kao i Naomi Campbell te Linde Evangeliste. Cobra je u zagrebačkom hotelu Arcotel okupio bivše modele Leonardu Boban, Suzanu Mančić, Sanju Doležal... Pozirale su mu i Anica Martinović, Branka Bebić i Vlatka Pokos, ali nisu bile na promociji.

COBRA BALIĆ 'OKINUO' STOTINE LJEPOTICA
Prošle su 22 godine otkad sam prvi put stala pred Cobrin objektiv. Imala sam 16 godina. Eto, otkrila sam koliko sada imam godina - smijala se Leonadra Boban.
- U reviji za žene Svijet bilo je natjecanje 'Novo lice’. Prijavila me mama. Osvojila sam drugo mjesto - priča Leonarda. Modnoj dizajnerici i supruzi Zvnomira Bobana nije bilo neugodno pozirati u donjem rublju pred fotoobjektivom Ivana Balića Cobre. Napravila je to uz maminu suglasnost.
- To je bilo umjetničko fotografiranje. To su mi ujedno i najgolišavije fotografije koje sam ikad snimila. U to vrijeme nisu se ni snimale seksi fotografije - kaže Lea. Na prekjučer završenom Wella Fashion Weeku Lea nije izlagala jer nije imala vremena napraviti kolekciju. Zato priprema kolekciju za jesenski tjedan mode.

Komentari (1)
  • Vlatka Pokos je na toj slici ISTA Ella Dvornik!!

    12. 5. 2008,   23:02