Obavijesti

Show

Komentari 10

Leonardo DiCaprio fotografirao svoju djevojku (21) po Cannesu

Leonardo DiCaprio fotografirao svoju djevojku (21) po Cannesu
11

DiCaprija i Camilu Morrone upoznao je glumac Al Pacino. Camila je od Leonarda mlađa 23 godine, a ovih dana uživaju zajedno na jugu Francuske, na filmskom festivalu u Cannesu...

VIDEO

Paparazzi su u Cannesu uhvatili glumca Leonarda DiCaprija (44) kako fotografira svoju djevojku Camilu Morrone (21), ispred Hotela du Cap Eden Roc u Antibesu, gdje odsjedaju sve face kada borave tamo za vrijeme filmskog festivala. Manekenka je pozirala u dugoj bijeloj haljini na točkice, bosonoga. Nakon poziranja, uputili su se na večeru u skupocjeni restoran na obali. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:11

Morrone je u Cannesu zbog filma 'Mickey and the Bear', a glumac je tu da promovira svoj dokumentarac 'And We Go Green' i ulogu u filmu 'Once Upon a Time In Hollywood' Quentina Tarantina (56), uz Brada Pitta (55) i Margot Robbie (28). 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by After Work Drinks (@afterworkdrinkspodcast) on

Morrone i DiCaprio izazvali su glasine o romansi u prosincu 2017., a zajedno su viđeni nekoliko mjeseci kasnije na festivalu Coachella. Otada mnogo putuju i provode puno vremena zajedno. 

Cannes - 24th amfAR Gala 02

Par se upoznao preko glumca Ala Pacina (79) jer je manekenka kći njegove dugogodišnje partnerice, glumice Lucile Sole (43). Camila je od Leonarda mlađa 23 godine, a obožavatelji glumca zbijaju šale na društvenim mrežama kako se ona rodila 1997. i imala tek pet mjeseci kada je DiCaprijev kultni film 'Titanic' imao premijeru u Americi. 

- Postaje sve ozbiljnije između njih. Oni su nerazdvojni i ludi jedno za drugim. Upoznali su međusobno i obitelji te uživaju provoditi vrijeme skupa - rekao je izvor za E!News.

Prigodno: Leonardo DiCaprio glumi svog imenjaka Da Vincija
Prigodno: Leonardo DiCaprio glumi svog imenjaka Da Vincija

Oskarovac je poznat kao holivudski neženja i zavodnik, a mnoge žene su se našle u njegovom zagrljaju, mlađahne manekenke, najčešće Viktorijine anđelice. Bio je u vezi s Gisele Bundchen (38), Bar Refaeli (33), Naomi Campbell (48), Helenom Christensen (50), Evom Herzigovom (46) i mnogim drugima.

DOMAĆA ZVIJEZDA ISKRENO O PROŠLOSTI: Živjela sam u smeću i spavala po cijele dane

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...