Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Lepa Brena bliži se šezdesetoj, a na bini noge diže kao balerina

None Foto: Instagram 7

Prije nastupa Lepa Brena se u backstageu družila s Hajrudinom Varešanovićem. Brena je otpjevala svoje najveće hitove poput 'Duge noge', 'Čik pogodi', 'Mile voli disko', 'Boliš, a ne prolaziš' i mnoge druge

Na popisu izvođača 'Music Week Festivala' u Beogradu, koji traje od 23. do 25. kolovoza, je i Lepa Brena (58). U subotu je nastupila na Ušću, a pažnju je osim glasom, plijenila i stasom. Izabrala je neobičnu bijelu kreaciju koja je otkrila njezine duge noge, a gornji dio haljine bio je upečatljivog dizajna. 

Foto: Instagram

Prije nastupa Lepa Brena se u backstageu družila s Hajrudinom Varešanovićem (58), koji je također nastupao u subotu.

- Dobra večer backstage, spremni smo za nastup - napisala je pjevačica na Instagramu. Za vrijeme njihovog poziranja za društvene mreže nastupa je Nina Badrić (47). 

POGLEDAJTE VIDEO:

Brena je otpjevala svoje najveće hitove poput 'Duge noge', 'Čik pogodi', 'Mile voli disko', 'Boliš, a ne prolaziš' i mnoge druge... Dok je pjevala svoj najveći hit 'Duge noge' stupala je po pozornici i dizala noge do grudi. 

Foto: Instagram

Prvog dana 'Music Week Festivala' nastupali su Dragana Mirković, Jelena Rozga, Toni Cetinski, Saša Kovačević i Dženan Lončarević. U subotu navečer pjevali su Hari, Nina, Brena, Aca Lukas i Darko Lazić, a večeras su za dobru atmosferu zaduženi Maya Berović, Senidah, Buba Corelli i Jala Brat, Coby, Angellina, Sara Jo i Katarina Grujić.

ŠOKANTAN RAZLOG: Evo zašto Meghan Markle uvijek ima istu pozu u javnosti

Komentari (34)
  • Molim redakciju portala da puste i snimku koncerta, tj.zvučni zapis da svi uživamo u njenoj izvedbi, pogotovo pjesme koju ste naveli u članku"mile voli disko, a ja kolo šumadijsko" pa da se bre svi ožežemo od miline, jel more? A čujem da je i Bora drljača bio u blizini, pa ako more i od njega nešto ?

    25. 8. 2019,   21:32
  • joj uvijek se postenoi nasmijem kad vidim onaj snimak gdje se ona udara nogom u glavu i pada na dupe hahah

    25. 8. 2019,   21:30
  • Puna si love, odmori, pusti mlade da se dokažu. Sad budi žena, mama, baka i uživaj.

    25. 8. 2019,   22:19