Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Let 3 nastupat će 2. svibnja, a Kojoti posljednji dan festivala

None Foto: Pixsell/Promo 6

Uz njih nastupaju još Nipplepeople i Soulfingersi. Tijekom cijelog festivala svirat će predgrupe Mel Camino, Lili Gee, Terminator, U pol 9 kod Sabe i EoT. Ulaz je, kao i svake godine, besplatan

U subotu 27. travnja na Bundeku počinje najveći festival klope, cuge i mjuze. Posjetitelje trećeg Chill&Grill Festivala očekuje još bolji i urbaniji program, koji je osmislila ekipa 24sata i portala gastro.hr.

Foto: Borna Filic/PIXSELL

Na otvorenju festivala nastupit će TBF. Najavljeni koncert Leta 3 za 28. travnja seli se na 2. svibnja, a koncert Kojota s 29. travnja seli se na zadnji dan festivala, 3. svibnja. Kojoti, stari rokeri koji nisu nastupali čak 17 godina, a sad su se vratili u velikom stilu i s novim albumom.

Foto: promo

Uz njih nastupaju još i Soulfingersi. Tijekom cijelog festivala svirat će predgrupe Mel Camino, Lili Gee, Terminator, U pol 9 kod Sabe i EoT. Ulaz je, kao i svake godine, besplatan.

Sponzori

Podravka, kao glavni partner Chill&Grilla, donosi sasvim novo iskustvo uživanja u hrani.

Uz plaćanje MasterCard® i Maestro® karticama ostvarit ćete 10% popusta na svu hranu i piće.

U Pevec vrtnoj zoni s atraktivnim vertikalnim vrtovima, saznajte koji ste tip grill majstora i osvojite nagrade.

Službeni dobavljač festivala, Mesna industrija Ravlić, osigurava vrhunsko domaće svježe meso za svjetske specijalitete.

Kisko predstavlja najfinije salate iz cijelog svijeta, a ”Jack’s wings&things” restoran fantastične okuse koje još niste probali.

Petrol će vas upoznati s projektom elektromobilnosti kroz URBAN E projekt - prvom javnom mrežom električnih punionica u Zagrebu, a Mitsubishi s novim Outlander Plug in Hybridom.

Tu su i "Servis za sendviče" Zvijezda majoneze, American Donut i Pekar pekarski proizvodi, kraljevsko bavarsko pivo Kaltenberg i zagrebački craft Medvedgrad.

Za čiste i blistave roštilje Chill&Grilla zaslužan je Permetal.

Vidimo se na Chill&Grillu!

Komentari (3)
  • Ak te ne potjera na wc od rostilja,od koncerta bude sigurno

    26. 4. 2019,   22:10
  • A uu...blazeni narodnjaci

    26. 4. 2019,   21:19