Obavijesti

Show

Komentari 6

Let do sreće: Barbara se tresla od straha, a Sonja ju tješila...

Let do sreće: Barbara se tresla od straha, a Sonja ju tješila...
9

Barbara je imala problem s ulaskom u avion jer ju je bilo strah leta, no kada je ušla u zrakoplov, Sonja, s kojom je postala dobra prijateljica, pomogla joj je da prebrodi strah

VIDEO

Farmeri i farmerica u sinoćnjoj su epizodi odabrali one kandidate koje žele ugostiti na svojim farmama. Sonja, Barbara i Gordana će s Dominom u Berlin. Jedinu farmericu ove sezone na put u Čile prate Ivo, Darko i Pepo. U sunčanom Ekvadoru za Danielovu ljubav borit će se Maja, Ivana i Tanja. Kartu za Kanadu Srećko je poklonio Martini, Marijani i Antoniji. Od mnogobrojnih kandidatkinja koje su bile spremne preseliti se u Australiju, Jack je odabrao tri – Tinu, Anu i Karolinu.

 

Internacionalna avantura može početi! Prvo su se predstavile Srećkove djevojke, a Marijana je otkrila da je vrlo temperamentna osoba, iskrena te stabilna. Bila je u braku nešto manje od tri godine i ima dvoje djece, a nada se da je Srećko osoba koju traži. Martina je otkrila da prvi put putuje avionom, a odmah je priznala da se zaljubila u Srećka. 20-godišnjakinja sebe opisuje kao upornu, tvrdoglavu i druželjubivu.

 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:29

 

- Te osobine me ne čine popularnom u društvu - priznala je Martina. Svoje 'rivalke' opisala je kao osobe kojima ništa ne vjeruje i nametljivima.

- Meni je očaj što one tako trče oko njega - objasnila je Martina. Za Srećka misli da je inteligentan, razuman, dobar, brižan i nježan.

 

- Nadam se da ću ostati u Kanadi kada sletim! - zaključila je Martina. Antonija je po struci cvjećarka, no trenutno ne radi u struci. Obožava loviti ribu, a ljubav prema tom hobiju usadio joj je djed.

 

Sebe opisuje kao dobru, pozitivnu i vrijednu djevojku, a obitelj joj je jako važna u životu. I ona je priznala da se već malo zaljubila u Srećka. Djevojke su put u Kanadu provele u dobrom raspoloženju, a Martinu su optužile da je pokušala šarmirati dečka koji je sjedio pokraj nje.

 

- Ja se jako rijetko upucavam dečkima, a ovom se sigurno nisam - rekla je Martina. Iako je put u Berlin bio puno kraći, Sonja, Barbara i Gordana dobro su se zabavile, a Gordana je prva opisala sebe u tri riječi.

 

- Kada bih se morala opisati, rekla bih da sam prirodna, iskrena i jednostavna - zaključila je Goga, dodajući da je bila romantična, ali da ju je život spustio na zemlju. Iza sebe ima jedan brak iz kojeg ima dva odrasla sina, a ima i unučice koje su joj najveće veselje u životu.

 

- Nakon braka nisam našla onog pravog jer ga možda i nisam tražila - otkrila je. Barbara je imala problem s ulaskom u avion jer ju je bilo strah leta, no kada je ušla u zrakoplov, Sonja, s kojom je postala dobra prijateljica, pomogla joj je da prebrodi strah. Sonja je sebe opisala kao jako znatiželjnu osobu kojoj nikad nije dosadno, a modu smatra svojim svijetom pa tako izmišlja svoje modne kreacije. Sonja gleda i u karte, a vidjela je da će na njihovoj berlinskoj farmi biti svega. Barbara je rekla kako doma ima mali zoološki vrt.

 

 

- Imam zeca Medenog i imam psa Joya - otkrila je te dodala da sebe opisuje kao osobu koja se ne uklapa u sva društva. 

 

- Moja osobnost je odredila moje zanimanje, a to je life couching i postizanje razumijevanja među partnerima u ljubavnim vezama - objasnila je Barbara. Darinkini momci zaputili su se na dug let prema Ekvadoru. Ivo iz Pule kaže da je iskrena osoba koja se voli družiti i šaliti, a slobodno vrijeme provodi tako što pleše latinoameričke plesove. Pepo je otkrio da mu je ovo prvi put da je vidio avion izbliza te da prvi put leti, a živi s kćeri.

 

- Rastavljen sam sedam godina, živim sa starijom kćerkom s kojom se odlično slažem - rekao je Pepo te dodao da mu je puno bolje otkako se rastao. Sebe je opisao kao društvenu i komunikativnu osobu. Darko je čitav radni vijek proveo u prometnoj policiji, a u slobodno vrijeme bavi se streljaštvom.

 

- Nisam lijenčina, živim sam i sve sam radim, perem, kuham i čistim - otkrio je Darko dodajući da će u Čileu proslaviti svoj 50. rođendan. Darinku je jedino brinulo hoće li se momcima svidjeti grad u kojem živi, kao i način života. Srećko je sve pripremio za svoje djevojke, a priznao je da je uzbuđen. Antonija je priznala da jedva čeka vidjeti svog farmera, baš kao i Martina, jer je od zadnjeg susreta prošlo mjesec dana.

 

U Berlinu su Dominove dame također bile vesele i uzbuđene što će vidjeti farmera.

 

- Važan mi je jako ovaj dan, ali ne znam kako će djevojke reagirati - kazao je Domino prije dolaska svojih dama. Kada su djevojke napokon našle Dominovu adresu, oduševila ih je priroda u kojoj živi.

 

GAZE DRUGE DA BI USPJELI: Ovo je najzločestiji horoskopski znak

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...