Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Leti, leti Severina: Splićanka se ne skida iz štikla na leptiriće...

None Foto: Igor Kralj/PIXSELL 11

Pjevačica pak tvrdi da nije ovisna o brendiranim krpicama i cipelama. Odjeću i obuću joj kupuje osobni modni stilist Petar Trbović koji pomno bira što će Seve obući na koji događaj

Splitska pjevačica na promociji svojih koktela u zagrebačkom baru pojavila se u sandalama britanske dizajnerice čija je cijena oko 4.250 kuna.

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Severina Kojić (47) nosila je haljinu brenda '16arlingotn' čija je cijena oko 8500 kuna. Ukupna vrijednost outfita je 12.750 kuna.

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Splitska pjevačica ljubiteljica je Sophia Webster štikli, a u svojoj kolekciji ima ih barem troje. Ukupna vrijednost im je oko 15.900 kuna.

Foto: Privatni album

Riječ je o popularnom modelu koje nose i svjetske zvijezde poput Taylor Swift, Gwen Stefani, Mariah Carey, Nicole Scherzinger...

Specifične su po ukrasnom leptiru na peti. Štikla je kožna, a visina potpetice je 10 cm. Seve je te štikle počela nositi prije nekoliko godina, no svako malo osvježi svoj ormar s obućom te britanske dizajnerice.

Foto: Privatni album

Srebrne s pomponima stoje oko 3500 kuna, a takav model Seve ima i u crnoj bori. Zlatne gladijatorice stoje oko 4650 kuna. U svom stanu na zagrebačkom Kozjaku Severina ima posebnu sobu s ormarom za odjeću i obuću, koju od milja zove 'Ali Babina pećina'.

Prije tri godine došli smo do cifre od oko 750.000 kuna koliko vrijedi Severinin ormar.

Foto: Privatni album

Pjevačica pak tvrdi da nije ovisna o brendiranim krpicama i cipelama. Odjeću i obuću joj kupuje osobni modni stilist Petar Trbović.  

POGLEDAJTE VIDEO: 

POZNATA LJEPOTICA U ŠOKU: Njezin muž prevario svoju trudnu djevojku s njom

Komentari (70)
  • Facu je izbotoksirala, ali ruke i noge ne. Godine čine svoje.

    12. 6. 2019,   22:02
  • Znači ovo je cjenovnik, ne članak.

    12. 6. 2019,   21:39
  • Jao kad vidim ove prste kako vire iz tih stikli, ko da su joj 3 broja premale... Vrh... Nit lijepo nit udobno...

    12. 6. 2019,   21:42