Obavijesti

Show

Komentari 18

Leto se fanovima 'hvali' fotkom iz Obonjana: 'Živite kao u snu'

Leto se fanovima 'hvali' fotkom iz Obonjana: 'Živite kao u snu'
6

Glumac je s više od 10 milijuna svojih fanova na Instagramu podijelio fotografiju na kojoj uživa u zalaska sunca. Još u srpnju Leto je otkrio kako je zakupio cijeli otok zbog festivala 'Camp Mars'

VIDEO

Američki glumac i pjevač Jared Leto (47) na društvenim mrežama pohvalio se svojim obožavateljima kako je stigao u Hrvatsku. Leto je nakon koncerta u Amsterdamu sjeo u avion i otputovao u Lijepu našu, a navodno je smješten na Obonjanu pored Šibenika. 

Sada je glumac s više od 10 milijuna svojih fanova na Instagramu podijelio fotografiju na kojoj uživa u zalaska sunca. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Day 1 #MarsIsland 🏖 #LiveLikeADream

A post shared by JARED LETO (@jaredleto) on

- Živi kao u snu - napisao je uz fotografiju Leto, a obožavatelji su ga 'zasuli' komentarima.

- 'Kako uživaš', 'Prelijep zalazak, da sam barem tamo', 'Savršeno', 'Ljubomorna sam' - pisali su njegovi pratitelji.  Još sredinom srpnja Leto je otkrio kako je zakupio cijeli otok zbog festivala 'Camp Mars' koji se ove godine po prvi put održava u Hrvatskoj. 

Party bez cuge i pljuge: Jareda imate nasamo za 42.000 kuna
Party bez cuge i pljuge: Jareda imate nasamo za 42.000 kuna

Glumac i pjevač sa svojim bendom 'Thirty seconds to Mars' dosad je već četiri puta organizirao festival 'Camp Mars' u Malibuu u Los Angelesu, a za jubilarni peti odlučio je party preseliti na našu obalu pa je tako odabrao Obonjan.

Non Exclusive: Jared Leto holidays Ibiza

- Još samo nekoliko dana do početka Mars festivala. Istražujem otok i veselim se što ću vas sve uskoro vidjeti. Bit će nevjerojatno - poručio je u kratkom videu Leto svojim obožavateljima. 

Osim što će fanovi uživati u glazbi, bit će i dodatnih aktivnosti poput joge, meditacije i različitih umjetničkih događanja. I dok se na festivalima znaju dogoditi incidenti zbog pretjerane konzumacije opijata, sada to ne bi trebao biti problem jer je zabranjen unos alkohola, ilegalnih supstanci, pribora za drogu, stakla i plastičnih boca, oružja i noževa.

Inače, na otok Obonjan stane 1000 ljudi, a cijene ulaznica za 'Mars Island Croatia' variraju od 1,500 dolara (9,770 kuna) do astronomskih cijena u iznosu do 6,500 dolara (42,000 kuna) ili više, a postoji čak i mogućnost plaćanja na rate.

Jared uživa na Jadranu prije festivala: 'Bit će nevjerojatno'
Jared uživa na Jadranu prije festivala: 'Bit će nevjerojatno'

Valja napomenuti da ovo nije običan festival te da ulaznice nisu samo ulaznice već uključuju smještaj, hranu, druženje s bendom i mnoge druge pogodnosti ovisno o paketu koji kupac odabere.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:15
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...