Obavijesti

Show

Komentari 84

Leyla Hajrović dala 80.000 kn za torbu, a platila i da vidi Kim

Leyla Hajrović dala 80.000 kn za torbu, a platila i da vidi Kim
16

Izet je Leyli za godišnjicu braka angažirao violinistu, uz stotine ruža i balona. Mlada balkanska trendseterica prepoznatljiva je po komadima koji odišu luksuzom, a za dobru torbu voli iskeširati i nekoliko tisuća eura

VIDEO

Titula supruge nogometaša većinu asocira na lagodan život u luksuzu. Prve su u redovima za najskuplje torbe, voze skupe automobile, a na društvenim mrežama svakodnevno objavljuju fotografije s luksuznih putovanja...

Jedna od njih je i Leyla Hajrović (27), supruga Dinamovog igrača Izeta (29) koja je jedna od rijetkih ‘WAGsica’ koja ima veći broj pratitelja na Instagramu od svog izabranika. Atraktivni par otkako je došao u hrvatsku metropolu ne prestaje plijeniti pozornost svojim ekstravagantnim stilom života, a mnogi su ih prozvali balkanskim Beckhamovima. I dok Victoria ispija kave s Amal Clooney, naša Leyla druži se s jednom od najbogatijih zvijezda na svijetu Kim Kardashian (38) kod koje se učila šminkati. Cijena šestosatnog makeup tečaja kod njezinog vizažista Maria Dedivanovića košta 'skromnih' 11.000 kuna. 

Iako nema svoj reality show poput klana Kardashian, Leyla se ‘’bacila’’ i u youtuberske vode, a njezina putovanja prate tisuću djevojčica koje maštaju kako će odjevene po posljednjoj modi business klasom putovati na egzotične destinacije.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Leyla Hajrović 00:14

Leyla, iako je rođena u Švicarskoj, podrijetlom je iz Bosne i Hercegovine, a njezinu prvu brendiranu torbu, baš kao većini žena nogometaša, nije kupio suprug već roditelji. I dok Izet dolazi iz radničke obitelji iz Sarajeva, Leyla je imala drugačije obiteljsko zaleđe. Roditelji su joj vlasnici prijevozničke firme u Zürichu.

Odrastala je na ‘’zlatnoj žlici’’ pa ne čudi da je završila privatnu osnovu i srednju školu. Leyla ne slijedi stereotipe koji kažu kako supruge nogometaša najčešće nisu obrazovane. U roku je diplomirala ekonomiju te specijalizirala knjigovodstvo. Dinamovu zvijezdu upoznala je prije sedam godina u rodnom Zürichu. Nakon više od dvije godine vjenčali su se nakon čega se Leyla preselila u Istanbul. Pristala je na nomadski život, a Izet je izjavio kako je Leyla njegova najveća potpora i životni oslonac.

- Nije bilo lako donijeti takvu odluku. U to sam vrijeme imala stabilan posao kod kuće, s vrlo pristojnom plaćom i velikim mogućnostima za napredak. Naposljetku, presudila je ljubav i nije mi niti najmanje žao. Nije lako živjeti našim životom, no ljudi to ne razumiju - rekla je Leyla u intervjuu za Gloriju.

Leyla Hajrović 'fura' torbu od 80 tisuća kn: 'Najljepša si...'
Leyla Hajrović 'fura' torbu od 80 tisuća kn: 'Najljepša si...'

Iako često na Instagramu objavljuje odlaske na modne revije, evente i ostala popularna događanja, Leyla najviše uživa u maksimirskoj loži, a Izetove utakmice ne propušta. Stoga ne čudi da je Hajrović najvatrenijoj navijačici priredio događaj koji će pamtiti cijeli život.

Povodom pete godišnjice braka, Izet je najprije ukrasio njihovu sobu stotinama crvenih ruža i balona, ali to nije sve. Priredio joj je i večeru, a kako proslava njihove godišnjice ne bi prošla klasično, Dinamova zvijezda angažirala je violinista koji je odsvirao pjesmu ‘’All Of Me’’, Johna Legenda (40).

Osim što uživa u romantičnim trenucima sa suprugom, Leyla ne krije kako je njezina najveća strast moda. Mlada balkanska trendseterica prepoznatljiva je po komadima koji odišu kvalitetom i luksuzom, a za dobru torbu ili cipele voli iskeširati i nekoliko tisuća eura. Tako u njezinom ‘’virtualnom ormaru’’ odnosno na Instagramu možemo pronaći odjeću i nakit s potpisom modnih dizajnera kao što su Louis Vuitton, Chanel, Prada, Gucci...A baš poput najvećih svjetskih zvijezda u svom ormaru ima i nekoliko torba kultne francuske modne kuće Hermes. Za Birkinicu je 'iskeširala' oko 80.000 kuna. 

U luksuznom životu Leyla i Izet planiraju živjeti još neko vrijeme s obzirom na to da o prinovi ne razmišljaju. Barem je tako influencerica pričala svojim obožavateljima.

- Kao da moramo zato što smo u braku imati odmah i djecu. Generalno, u našem životu skoro ništa nije planirano jer je to nemoguće kada si nogometaš. Nama je odlična ova trenutna situacija, a kada budemo htjeli i kada bude suđeno, tada će sve biti vezano za ‘’juniore’’ - zaključila je Leyla.

DOMAĆA ZVIJEZDA ISKRENO O PROŠLOSTI: Živjela sam u smeću i spavala po cijele dane

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 84
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju