Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Lezbijska svadba glumica na ranču Georga Busha?

None Foto: 24sata 3

Ellen, koja planira svadbu s djevojkom Portiom de Rossi, oduševila je ideja o vjenčanju na ranču kao što je napravila kći američkog predsjednika

Glumica Ellen Degeneres (50) vodi poznati američki show. Gošće su joj bile kćer i supruga američkog predsjednika. Jenna Hager (26) i njena majka Laura Bush pričale su o nedavnom Jenninom vjenčanju s Henryjem Chaseom Hagerom (30). Par se vjenčao 10. svibnja na Bushevom ranču kraj Crawforda u Teksasu. Vjenčanje je pomno skrivano od medija. Objavljeno je tek nekoliko fotografija Jenne i članova predsjedničke obitelji. Ellen, koja planira svadbu s djevojkom Portiom de Rossi (35), oduševila je ideja o razmjeni bračnih zavjeta na ranču.
- Ranč je predivno mjesto za vjenčanje. Izgleda kao da te nitko neće uznemiravati te da neće stalno bljeskati fotoaparati - rekla je Ellen. Upitala je Jennu hoće li će joj posuditi ranč za njeno vjenčanje, a ova je potvrdno odgovorila. Ellen i Portia su u vezi od 2004. godine. DeGeneres stalno ponavlja kako se nada da će s Portiom ostati do kraja života.

Komentari (1)
  • kako inteligentno.. da bi riječ rekla!!!!!!!!! -.-

    24. 5. 2008,   19:13