Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Liam samo dva mjeseca nakon razvoda ljubi mlađu kolegicu...

None Foto: Profimedia/Pixsell 5

Glumac je ulovljen u romantičnoj šetnji New Yorkom s australskim modelom i glumicom Maddison Brown, poznatom po ulozi u seriji Dinastija. Par se držao za ruke i nisu se skrivali

Glumac Liam Hemsworth (29) pronašao je djevojku samo dva mjeseca nakon što je javnost doznala kako se on i pjevačica Miley Cyrus (26) razvode. U braku su bili godinu dana, a razloga zbog čega je sve puklo ima napretek. Miley su se sviđale i djevojke i nije htjela djecu, što je Liamu slomilo srce. 

The 90th Academy Awards - Elton John Party - Los Angeles | Autor: Chris Hatcher/Press Association/PIXSELL Foto: Chris Hatcher/Press Association/PIXSELL

- Pozdrav svima. Miley i smo se nedavno razdvojili i želim joj da u budućnosti bude zdrava i sretna. Ovo je privatna stvar i nemam namjeru komentirati išta za medije. Sve moje navodne izjave koje su mediji objavili su lažne. Mir i ljubav - napisao je Liam na svom Instagram profilu.

Foto: Profimedia

Sad je ulovljen u romantičnoj šetnji New Yorkom s australskim modelom i glumicom Maddison Brown (22), poznatom po ulozi u seriji Dinastija. Par se držao za ruke, nisu se skrivali, a kako su više od prijatelja potvrdile su i fotografije na kojima se ljube. Skupa su i ručali u jednom restoranu, a kasnije su viđeni kako se voze podzemnom željeznicom. Nisu se odvajali jedno od drugog i cijelo su se vrijeme smješkali. 

- Dugo ti je trebalo da nađeš novu... Nije ni Miley bolja od tebe, ali ona je barem rekla da voli cure pa to shvaćam. Ali, dobro. Glavno da si sretan - komentirali su fanovi koji su iznenađeni brzinom kojom je Liam pronašao novu djevojku. 

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Komentari (7)
  • Ne razumije zašto ljudi njega napadaju a ta Miley je k***a

    12. 10. 2019,   13:07
  • Trebao je radi lezbejke u doživotni celibat. Ovo jednostavno nije fer prema lezbejki.

    12. 10. 2019,   13:02
  • Lep ko greh!

    12. 10. 2019,   12:48