Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Lidija Bačić: 'Ne sanjam ja muškarce, oni mene sanjaju'

None Foto: 7

Zadnji ljetni dan Lidija je iskoristila za snimanje svog kalendara 'Lille 2019' na Rtu Kamenjaku u Istri. Sada kada je zahladilo, odlučila ga je prezentirati i 'zagrijati' najveće fanove

Kad si odrastao, sve je drugačije. Ljepše je kad ti netko pokloni osmijeh, a ne nešto drugo. Ali meni je uvijek drago kada mi netko pokloni bombonijeru, priznala nam je pjevačica Lidija Bačić (33) i dodala da je kao djevojčica za svetog Nikolu najčešće dobivala slatkiše.

- Sjećam se da mi je mama znala pokloniti odraslije stvari, tipa čarape, to me je uvijek živciralo - rekla je Lidija.

Rekla je nešto više i o kalendaru za koji se odlučila skinuti. Naime, zadnji ljetni dan Lidija je iskoristila za snimanje kalendara 'Lille 2019' na Rtu Kamenjaku u Istri. Sada kada je zahladilo, odlučila ga je prezentirati i tako 'zagrijati' najveće fanove. Dodala je i to da su sve snimljene fotografije nastale u prirodi, dok je prošlogodišnji kalendar snimala isključivo u studiju.

POGLEDAJTE VIDEO Pokazala raskoš: Seksi Lidija pohvalila se novim kalendarom

- Novi kalendar je već u prodaji ii može se nabaviti preko stranice. Ovaj kalendar je odličan, kad uspoređujem prethodni, ne znam koji mi je bolji, ali koncepcijski je drugačiji. Rekla bih da je novi još bolji od ovoga. Sve smo odradili u nekoliko sati. Stvarno smo bili efikasni. Morali smo sve odraditi dok ne padne dan, a slike su odlične - rekla nam je pjevačica. 

Najavila je i da za 10 dana počinje njezin talent show 'Planet Lille' koji je sama pokrenula. 

- Finale će biti u prvom mjesecu. Meni je drago da će mnogi dobiti priliku snimiti pjesmu s etabliranim izvođačima - otkrila je Lidija koja je nedavno rekla kako je sa svojim producentima i žirijem već izabrala najbolje pjevače. Onaj najsretniji dobit će priliku s pjevačicom snimiti i spot koji će izaći na njezinom novom albumu 'Revolucija'.

Na pitanje tko joj se od izvođača na našoj glazbenoj estradi ne sviđa, Lidija je odgovorila kako se ne bavi takvim stvarima te nikome ne zamjera apsolutno ništa. 

- Na estradi nemam protiv nikoga ništa, ali uvijek će biti zavidnih i ljubomornih - priznala nam je.

Iako ljubavni život oduvijek dobro skriva od očiju javnosti, Lidija je vrlo samouvjerena žena i zna da se sviđa mnogim muškarcima. Kako kaže, na to se previše ne obazire jer o muškarcima skoro ni ne razmišlja.

- Ne sanjam ja muškarce, oni sanjaju mene - rekla je Lidija usput najavivši novogodišnji koncert u Umagu.

Komentari (70)
  • Zamisli -ona ne sanja (ili kao ne opterečuje se sa muškim rodom) muškarce hm.Ali ona nije svjesna da ni muškarci se ne opterečuju sa njom i njezinim dekolteima.Kilonje koji sline na nju ili na ove takve ostale i nisu muškarci,bez obzira na godine .

    5. 12. 2018,   16:26
  • Vazda sise na izvolite

    5. 12. 2018,   16:50
  • Nisam te draga ja još sanjao 😬😬

    5. 12. 2018,   16:25