Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Lidija Bačić pokazala dekolte: Moram se sagnuti da stanem...

None Foto: Privatni album 7

Pratitelji su, kao i inače, počeli nizati komentare, a neki su joj i savjetovali da kupi veće ogledalo. Ipak, najviše je bilo komplimenata. Jedan obožavatelj joj je predložio i brak

Pjevačica Lidija Bačić (33) podijelila je s pratiteljima na društvenim mrežama fotografiju iz garderobe dok se pripremala za nastup. 

- Kad si visoka 179 centimetara plus štikle, onda se moraš sagnuti da staneš u ogledalo - požalila se Lidija koja je dok se saginjala, pokazala dekolte. 

Foto: Privatni albumI

Pratitelji su, kao i inače, počeli nizati komentare, a neki su joj i savjetovali da kupi veće ogledalo. Ipak, najviše je bilo komplimenata. 

- Ženim te, svega mi - odlučan je jedan obožavatelj.

Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Za Lidiju je već poznato da naglasak stavlja na svoju vitku liniju i vokalne sposobnosti, te napominje da njezine fotografije nisu fotošopirane. Također, često ulazi u borbu s pratiteljima koji joj govore da ne pjeva dobro i da su joj pjesme loše. 

INOVATIVNA PJEVAČICA Lille na naljepnici u prirodnoj veličini: 'Imajte me kod kuće'

Kada su u javnost 'procurile' fotografije na kojima je navodno gola Severina Kojić (46), Lidija se oglasila povodom toga. Izjavila je da od nje nikada nećemo doživjeti nešto slično, ali svejedno objavljuje fotografije na kojima su u prvom planu njezini atributi.

Foto: Lidija Bačić/privatni album

Za najveće obožavatelje, pjevačica je pripremila kalendar s fotografijama na kojima je ponovno naglasila da su fotografije bez fotošopa i pokazuju ju onakvom kakva zaista je. 

VIDI OVO! Godina je tek počela, a ovi poznati parovi već su prekinuli.

Komentari (202)
  • Kakve vi "vijesti" objavljujete... Strava!!!

    3. 1. 2019,   17:54
  • Sama od sebe radi štracu.

    3. 1. 2019,   18:16
  • Pala joj "popularnost" pa vise ne zna sto bi sa sobom. Daleko je ona od pjevacice. Steta sto privlaci paznju na pogresan nacin, umjesto da izbaci pjesmu, ona izbaci kalendar sa svojim provokativnim slikama. ccc Sretno ti Lile.

    3. 1. 2019,   18:10