Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Lidiji odmor kvare lažne vijesti: 'Nisam spomenula Severinu'

None Foto: 24sata/24sata 5

Splitsku pjevačicu neki su domaći portali optužili kako kopira Severinu, a ona objašnjava kako to nikada nije ni željela. S bratom odmara uživajući u zajedničkoj pjesmi...

Nikad nisam spomenula Severinu, a pogotovo ne otkako sam na odmoru, rekla nam je Lidija Bačić (33).

Splitsku pjevačicu neki su domaći portali optužili kako kopira Severinu, a ona objašnjava kako to nikada nije ni željela. I dok se Lille s bratom odmara uživajući u zajedničkoj pjesmi, priznaje kako joj odmor kvare lažne vijesti da "sa zgodnim muškarcem boravi na jahti".

Foto: 24sata/24sata

- Ružno je da netko u potrazi za klikovima priča neistine dok sam na moru - napomenula je Lidija.

Istaknula je da je žalosno što nakon tridesetak koncerata, koliko je imala ovo ljeto, ne može uživati u odmoru.

Foto: 24sata/24sata

- Samo ljetos sam pjevala u svim istaknutim gradovima od Ljubljane do Dubrovnika i potrebno mi je malo mira - zaključila je Bačić.

Foto: 24sata/24sata

 

Komentari (105)
  • Brat i ona (prije estetskih zahvata)..su identični..

    5. 9. 2018,   19:09
  • A brate mili što si se izvitoperila. Gornji dio tijela u lijevo, a od pupka na dole u desno i kako možeš normalno hodati? Nikako. Evo sad si spomenula Sevku. I dobro ti neki lik kaže, pogasi sve i imat ćeš mira. Ti namjerno želiš nemir na račun mira.

    5. 9. 2018,   19:44
  • Jasno se vidi da je slike fotošopirana. A da ne govorim o razlici prije i nakon plastičnih operacija. Neznam tko ju gura da je tako isplivala u zadnjih dvije tri godine-ali prosječan je talent, a zabrijala si da je neka diva i da je bolja od drugih a samo se naslikava polugola.

    5. 9. 2018,   19:24