Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Lidiju je muž ugledao u BB-u: 'E, ako me tada nije strefilo...'

None Foto: Privatni album/RTL 6

Marko Marić, suprug nove stanarke Big Brother kuće, nije ni slutio da mu se žena prijavila, a zatim i ušla, u reality show. Lidija Marić 'pobjegla' je u BB upoznavati nove ljude

Jeste li oženjeni, bilo je pitanje 42-godišnjeg Marka Marića iz Blagorodovca, umjesto odgovora, na upit kako je doživio odlazak supruge Lidije Marić (46) u Big Brother kuću, u koju je ušla u petak navečer.

UMJETNIČKA DUŠA LILI (61) Najstarija BB stanarka prije 30 godina: Fatalna i 'oštrog' jezika

Kad mu je potpisnik redova kazao da je u braku, Marko je kroz smijeh nakratko na telefon rekao da “mi muževi posljednji doznajemo što nam žene rade”.

Foto: Privatni album/Pixsell/Tomislav Miletić Lidijin suprug sa kćerima Anom Marijom i njenom starijom sestrom

No odmah je nastavio u nešto ozbiljnijem tonu. Rekao nam je kako on nije znao za ulazak u BB kuću jer radi u Njemačkoj i prije dva dana je doputovao kući jer su prekinuli radove na građevini zbog niskih temperatura. Za dan, dva ponovno će put pod noge.

- Ako me tad nije strefilo... Naravno da sam iznenađen i u svojevrsnom šoku. Ona u Zagreb u ‘Big Brother’, a ja drugim poslom u Viroviticu - precizirao je Marko, ali se iz tona dalo iščitati da ne skače od veselja.

REALITY ZAVODNICE Stanarke BB-a su izvele 'vrući' striptiz: 'Anezi se baš uživjela'

Njegova supruga, inače konobarica, odlučila je, kako je rekla nakon ulaska u Kuću, doći u reality kako bi upoznala nove ljude. Nadimak Ribica dobila je konobareći 20 godina jer su je tako zvali gosti.

Foto: Privatni album/Pixsell/Tomislav Miletić

Ako bi se provelo glasovanje u najužem dijelu obitelji, onda većina njih podržava Lidijin odlazak. Prije svih 16-godišnja kći Ana Marija, koja je s majkom ispunjavala prije gotovo dva mjeseca prijavu.

TKO JE IZVOR ZARAZE? Big Brother stanari 'ošugavili': Nisu brinuli o vlastitoj higijeni

Isto tako su za ulazak u “Big Brother” svekar Božidar (67) i svekrva Ruža (62), u čijoj smo kući zatekli Anu Mariju koja je za razliku od njezine 18-godišnje sestre sva sijala od sreće.

- To je u jednu ruku bila mala tajna mame i mene. Nisam, kao ni ona, skrivala oduševljenje kad su je zvali na audiciju i kada su joj u četvrtak nakon boravka u Zagrebu rekli da ulazi u kuću. Našoj radosti nije bilo kraja - rekla nam je učenica 2. razreda srednje škole. Nešto manje su bili raspoloženi svekrva Ruža i svekar Božidar.

Foto: Privatni album/Pixsell/Tomislav Miletić

Svekrva je rekla da je podržava jer je to željela i svakako će joj držati palčeve. I ona je znala za snahinu tajnu i njezinu želju da se okuša u showu. Za ulazak u kuću Lidija se unaprijed, kako saznajemo od svekrve Ruže, pripremila tako da se još prije dogovorila s vlasnikom kafića u susjednom, pet kilometara od Blagorodovca udaljenom, Dežanovcu da će joj dati godišnji. Njezin suprug Božidar rekao nam je da isto tako nema prava ništa govoriti jer je to njezina odluka, uz ogradu, kako “nemam drugog izbora i stoga je podržavam”.

- Ona je odrasla osoba i zna što radi - diplomatski je zaključio svekar.

Foto: Privatni album/Pixsell/Tomislav Miletić

Kad smo ih zamolili da ih fotografiramo s Anom Marijom, djed je uz osmijeh dobacio kako će zahvaljujući snahi i on u novine. Svekar, svekrva i mlađa kći su nam kazali da ih nitko ne bude mogao otjerati ispred TV ekrana jer ipak će se tamo naći lice njihove snahe i majke te su uz nju.

'GLEDA NAS SVE' Stanari tračaju pridošlice: 'Lili misli da je kraljica Elizabeta'

U garešničkom kafiću smo potražili stariju kćer Mateu, koja nam je uz široki osmijeh rekla da nema komentara, ali je ujedno kazala gostima, od kojih je većina njezine dobi, kako joj je majka od petka u 'Big Brotheru', na što su prijateljice rekle da će navijati za nju.

Lidija ističe kako je njezini prijatelji smatraju zabavnom i iskrenom te kako je u životu najviše živciraju nepravda i laži. U BB kući ne bi voljela živjeti s negativnim ljudima, a u show se prijavila zbog znatiželje. 

 

Ribica zaboravila reći suprugu gdje ide :) #BigBrother #tajneilazi #BB2018

A post shared by Big Brother Hrvatska (@bigbrother_hrvatska) on

 

Komentari (92)
  • samo ti radi u dojč za bolje sutra svoje familije. a nekome očigledno nije stalo nego se provodi.došle su godine kad počinje ludilo u pojedinim glavama.da mi to supruga napravi, odmah istoga trena bi zahtjevao razvod braka.

    18. 2. 2018,   19:24
  • To ti nije zena..prije poznanica

    18. 2. 2018,   19:19
  • Sto vi sve radite zbog gledanosti uzass...bas ste jadno jadni

    18. 2. 2018,   19:23