Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Liječnik naredio: Mariah Carey otkazala dio američke turneje

None Foto: Janet Gough/Press Association/PIXSELL

Pjevačica je nedavno prebolila gripu pa je 'zaradila' težu respiratornu infekciju. Doktori su joj propisali strogo mirovanje. Njeni obožavatelji očajni zbog otkazanih koncerata

Svi obožavatelji koji su poželjeli uživo pjevati u glas s divom Mariah Carey (47) "All I Want for Christmas Is You" na turneji nažalost, neće to moći učiniti. 

Diva koja već 23 godine izvodi najslušaniju himnu božićnih blagdana, i sama je šokirana što neće moći ići na turneju. 

- Čini se da sam i ja dobila svoj božićni poklon ranije. Nakon gripe koja me napala prošlog tjedna, dobila sam infekciju gornjih respiratornih puteva – napisala je diva. 

- Najviše od svega volim s vama slaviti blagdane, ali moram slušati doktore i odmarati kako bih ozdravila. Do tada, nažalost, moram otkazati nekoliko prvih koncerata moje božićne turneje. Učinit ću sve kako bih vas uskoro vidjela – dodala je pjevačica. 

Careyjevi božićni koncerti bili su zakazani za petak, 17. studenoga u Windsoru u Kanadi, 18. studenog u Chicagu i 19. studenog u Betlehemu i Pennsylvaniji.

Uskoro su počeli stizati komentari razočaranih obožavatelja. 

- Tako sam razočaran što nećete nastupati u Chicagu u subotu nakon što je otkazan koncert u St. Paulu u ožujku. Baš nemam sreće. Srce mi puca – napisao je obožavatelj. 

Komentari (3)
  • Mariah Karaj😆

    17. 11. 2017,   23:34
  • Sada će Tanaka raditi na tebi dok budeš ležala na leđima

    18. 11. 2017,   09:59
  • ma više nema hitova kao prije

    16. 11. 2017,   23:21