Obavijesti

Show

Komentari 0

Jelena Glišić nova je voditeljica specijala Cesarica - Hit godine

Jelena Glišić nova je voditeljica specijala Cesarica - Hit  godine

Prvu emisiju s atraktivnom Jelenom u ulozi voditeljice možete pogledati već u ovaj petak, 15. lipnja na HRT2

VIDEO

Jelena Glišić jednom mjesečno vodit će specijalno izdanje glazbene emisije PopRock.hr posvećeno Cesarici - nagradi publike za Hit godine. Cesarica - Hit godine emitira se na HRT2, a lijepa Jelena u gostima će imati neka od najpoznatijih imena domaće glazbene scene te publici i gledateljima predstavljati aktualne hitove, koji će biti u konkurenciji za nagradu Cesarica.

U lipanjskom izdanju emisije Cesarica - Hit godine, Jelena će ugostiti Franku Batelić koja je za pjesmu „S tobom” osvojila najveći broj glasova publike među predloženim pjesmama u mjesecu svibnju, te je time osvojila titulu Hit svibnja, nominirana je za Cesaricu i ulazi u veliko finale koje će se održati u prosincu. 

U specijalnom izdanju emisije bit će predstavljena i nova rubrika “Tvornica hitova” u kojoj će voditeljica razgovarati s najpoznatijim hrvatskim hitmejkerima koji se kriju iza najvećih hitova, pjesama koje publika voli i sluša. Autori će nam otkrivati što je hit, kako nastaje i postoji li možda recept za hit. Prvi gost u rubrici “Tvornica hitova” je Miro Buljan, predsjednik Upravnog odbora nagrade Cesarica te istaknuti hrvatski skladatelj i producent.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U rubrici “Brod velikana hrvatske popularne glazbe” posvećenoj povijesti hrvatske pop glazbe, Siniša Škarica predstavlja legendarne pjevačice i pjevače čije su pjesme uljepšavale živote generacijama slušatelja, a u ovom izdanju emisije na redu je jedna od najvećih - Zdenka Vučković. 

Na kraju emisije bit će predstavljeno novih pet hitova, pjesama koje će konkurirati za Cesaricu u mjesecu lipnju te za koje će publika moći glasovati sve do petka, 29. lipnja kada će se jedna od tih pjesama pridružiti dosadašnjim finalistima za nagradu Cesarica.



Emisiju uređuje Neven Kepeski, poznati urednik, novinar i izdavač, jedan od osnivača Psihomodo popa i autor mega hita ‘Donna’ te dugogodišnji glavni urednik OK!-a i scenarist Briljanteena.

Podsjetimo, pod motom “Moj glas za hit godine” publika odlučuje koja će pjesma odnijeti laskavu titulu i nagradu Cesarica - Hit godine, a u konkurenciji će se naći najbolja glazbena ostvarenja protekle, te uključujući i aktualnu godinu.

Odabir pjesama te glasovanje publike odvija se tijekom cijele godine, a svaki mjesec publici se predstavlja 5 pjesama odabranih temeljem pozicije na aktualnim i relevantnim radijskim top listama te popularnosti pjesama kod publike, pri tom uzimajući u obzir javno dostupne video brojeve na servisu YouTube.

Tko će biti ovogodišnji dobitnik ovisi samo o publici jer statua Cesarice dodijelit će se pjesmi koja će u drugom krugu glasovanja, koje će se održati u prosincu, osvojiti najveći broj glasova publike.

Odabir pjesama i kriteriji izbora detaljno su pojašnjeni u Pravilniku nagrade koji se nalazi na službenim stranicama nagrade cesarica.org

Sve ostale informacije i novosti o nagradi Cesarica možete pratiti i na društvenim mrežama.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Tisuće eura za modne detalje: Pogledajte kakve je outfite Fani Kerum nosila na glasanjima...
ZNA PRIVUĆI PAŽNJU

Tisuće eura za modne detalje: Pogledajte kakve je outfite Fani Kerum nosila na glasanjima...

Fani je velika ljubiteljica skupocjene odjeće i modnih dodataka. Svaki svoj stajling pomno bira, a nerijetko poseže za komadima koji ističu njezin stas

Gotovi svi kostimi za Eurosong! Dizajnerica za 24sata: 'Marko je dao ideje, sašila sam i 1 više...'
KAKVA SENZACIJA NAS ČEKA?

Gotovi svi kostimi za Eurosong! Dizajnerica za 24sata: 'Marko je dao ideje, sašila sam i 1 više...'

Valentina Pliško otkrila nam je što je inspiracija iza novog kostima u kojem će Baby Lasagna nastupiti na Eurosongu, koliko ga je dugo radila, ali i jednu novost što se samog nastupa tiče...
Fani Kerum na glasanje stigla s torbicom koja košta i do 4000 €
PRIVUKLA POGLEDE

Fani Kerum na glasanje stigla s torbicom koja košta i do 4000 €

Željko i Fani su na glasanje stigli u elegantnim modnim kombinacijama, a ona je nosila i dizajnersku torbicu