Obavijesti

Show

Komentari 40

Lijepi nakon operacija: Neke ni rođena mama ne bi prepoznala

Lijepi nakon operacija: Neke ni rođena mama ne bi prepoznala
1

Iako su nekad bili manje atraktivne, ove zvijezde su uspjeli popraviti nedostatke na svom licu i tijelu. Zbog toga, danas imaju vojsku obožavatelja koji žele izgledati poput njih

VIDEO

Sarah Jessica Parker

Glumicu koja se proslavila ulogom Carrie u seriji 'Seks i grad' mnogi su ismijavali zbog oblika i veličine nosa. Sarah Jessica Parker (52) ga je kasnije korigirala, a kako bi bila još atraktivnija ugradila je silikone u grudima te je bila na botoksu.

Blake Lively

Glumica, koju većina pamti po ulozi u popularnoj seriji 'Tračerica', imala je barem dvije  operacije – korigirala je nos i grudi. Iako promjene 'na prvu' nisu toliko očite, kada se usporede s njezinim fotografijama od prije nekoliko godina, jasno je da je svoje prste u cijeloj priči ipak imao plastični kirurg.

Kylie Jenner

U prvoj epizodi reality showa obitelji Kardashian Kylie (20) je imala 9 godina. Danas je odrasla, zarađuje milijune na društvenim mrežama, a lansirala je i kolekciju kozmetike. Prošla je nekoliko estetskih operacija, a sada čeka svoje prvo dijete s reperom Travisom Scottom (25) koji ju je u međuvremenu ostavio.

Christiano Ronaldo

Najplaćeniji svjetski nogometaš prema Forbesovom popisu nije uvijek izgledao isto kao danas. Napravio je nekoliko 'popravaka': zubiju, obrva, nosa, čela i lica. I sada je i najzgodniji nogometaš. 

Kim Kardashian

Slavu joj je donijela snimka seksa i prijateljstvo s Paris Hilton. Danas je multimilijarderka i jedna od najfotografiranijih žena na svijetu, u čemu su joj vjerojatno pomogle i plastične operacije kojima se podvrgla.

Transformacija cijelog lica i tijela je i više nego očita – napravila je liposukciju nogu i to tkivo joj je ubrizgano u stražnjicu, botoksira se redovito, a podvrgla se i operaciji povećanja grudi.  No, to nije sve – Kim si je dala srediti i nos i usne. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 40
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...