Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Lil Snupea (18) upucali u prsa: Bio je mlada nada hip-hopa...

None Foto: Twitter 5

Ne zna se je li Lil Snupe živio u stanu u kojem su ga pronašli mrtvog ili je došao k nekome i 'izvukao deblji kraj' u obračunu vatrenim oružjem. Upucali su ga u prsa

Prošle godine sudjelovao je u snimanju kompilacijskog nosača zvuka 'DreamChasers' na nagovor repera Meek Milla (26), koji ga je opisivao kao mladu nadu hip-hopa. Karijera mu nije dugo potrajala. U srijedu ujutro je ubijen. Lil Snupe imao je samo 18 godina kad su ga policajci pronašli mrtvog. 

U 4.07 u srijedu policija je došla u stambenu zgradu u gradiću Winnfieldu, nakon što su primili dojavu o pucnjavi. Kad su stigli, Lil Snupe ležao je na podu s dvije prostrijelne rane na torzu. Pokušali su mu pomoći, no već je bilo prekasno. 

Ne zna se je li reper živio u stanu u kojem su ga pronašli mrtvog ili je pak došao k nekome i 'izvukao deblji kraj' u obračunu vatrenim oružjem. 

- Lil Snupe, Počivao u miru, moj mali crnjo. Dao sam sve od sebe da te maknem s ulice - objavio je Meek Mill na Twitteru. Policija još nema nikakva saznanja o motivu ubojstva tinejdžera. 

Komentari (14)
  • Nije jedini.Specifičnost sredine iz koje potječu je na žalost takva.

    21. 6. 2013,   10:38
  • ovo me potsjeca na slučajeve notorius i tupac..

    21. 6. 2013,   10:44
  • Počivao u miru

    21. 6. 2013,   10:44