Obavijesti

Show

Komentari 119

Lille Bačić o novom kalendaru: 'Meni Photoshop nije potreban'

Lille Bačić o novom kalendaru: 'Meni Photoshop nije potreban'
8

Prikazat ću se onakvom kakvom zaista jesam. Vjerujem da će biti pravi hit, priča nam Lidija koja nakon uspjeha prošlog kalendara, priprema još jedan

VIDEO

Radim na novom albumu. Vjerujem da će pjesme s ‘Revolucije’, kako sam ga nazvala, biti pravi hit, priča nam splitska pjevačica Lidija Bačić (33). Kao i mi ostali, i Lidija ima neke dnevne rituale kojih se već dugo pridržava.

Lidija Bačić sama svoj majstor: U grudnjaku si slagala frizuru
Lidija Bačić sama svoj majstor: U grudnjaku si slagala frizuru

- Dan uvijek počinjem uz šalicu kave i čitanje novina. To mi je neka navika - priča Lidija, koja je u posljednje vrijeme toliko zauzeta da ne stigne odraditi i neke projekte u koje je kolege zovu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#lidijabacic

A post shared by LIDIJA BAČIĆ LILLE🇭🇷Singer🎤 (@lidijabacic_lile) on

Njezin sugrađanin, reper Vojko Vrućina, pozvao ju je da gostuje u spotu za njegovu pjesmu, ali Lidija ga je morala odbiti. Zanimalo nas je kako to?

- Zaista nisam imala vremena uza sve druge stvari koje trenutačno pripremam - rekla nam je Bačić. Iako ga je odbila, Lidija nije otklonila mogućnost da će s reperom u bliskoj budućnosti snimiti duet. 

- Pripremam album dueta. Hoće li Vojko biti na njemu? Ne mogu vam to otkriti, ali ni opovrgnuti - kaže nam zagonetno. Osim pripremom albuma, Lidija se bavi i drugim projektima.

- Pripremam kalendar sa svojim fotografijama. Na njemu neće biti nikakvog fotošopiranja jer se želim prikazati onakvom kakvom zaista jesam - priča nam atraktivna splitska pjevačica. A da se prikaže kakva zaista jest, pomažu joj, očito, jako dobri geni.

- Uopće ne vježbam - kaže Lidija, koju su zbog dobrog tijela u srednjoj školi okrunili nadimkom 'Body'. Iako većina njezinih fanova misli da pjevačica sate i sate provodi u teretani, Lidija otkriva da je prirodno dobre građe te da sve te sprave, utezi, trkaće trake i bicikli za njezino tijelo ne predstavljaju ništa.

- Pitaju me stalno koliko dnevno vježbam i koje sve vježbe radim, a za sve su zaslužni dobri geni - ističe Lille.

Zbog dalmatinskih gena, kaže, može jesti što god poželi. Kilogrami se na nju ne lijepe, na čemu joj mnoge žene, a i poneki muškarac, danas zavide. 

- Svi ističu važnost vježbanja, a ja smatram da se vježbanjem može vratiti forma, ali genetika ipak prevladava u izgledu - zaključila je Lille koja, iako ne vježba, s bratom voli zaigrati nogomet. Poznata je kao velika navijačica Hajduka.

- Ćao svima, ja sam Lidija Bačić. Biti članom Hajduka pitanje je stava i opredjeljenja. Budi i ti član narodnog Hajduka - pozivala je pjevačica navijače splitskog kluba pozirajući s članskom iskaznicom u ruci. Kad je derbi protiv Dinama, Lidija pjeva Oliverovu hajdučku pjesmu 'Drukali smo za Hajduka'...

NEMA SUZA NI TUGE: Obitelj slavne pjevačice slavi to što je raskinula zaruke nakon svega par mjeseci

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 119
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'