Obavijesti

Show

Komentari 30

Lindsay voli i cure: Ovo su sve žene s kojima je LiLo ljubovala

Lindsay voli i cure: Ovo su sve žene s kojima je LiLo ljubovala
6

Osim što je imala 36 slavnih ljubavnika, Lohan je poprilično iskusna i kad je riječ o lezbijskim vezama. Promiskuitetna glumica okušala je sreću s ukupno pet žena

VIDEO

Cura no. 1 - Samantha Ronson

Samantha Ronson (36) i Lindsay Lohan (27) vezu su počele 2008. godine. Prekidale su i mirile se mnogo puta, a Lindsay je i sama izjavila da ne može bez Samanthe jer je ljubav koju osjećaju jedna za drugu 'toksična'. Osim po javnim izrazima ljubavi, par je bio poznat i po tome što su obje voljele 'žestoko' tulumariti. Vlasnici pojedinih noćnih klubova navodno su se pribojavali što će se dogoditi tijekom večeri kad su LiLo i Samanthu vidjeli na vratima.

Cura no. 2 - Courteney Semel

Osim Samanthe, Lindsay je ljubovala s još četiri djevojke. Iako te veze nisu bile previše medijski eksponirane, navodno su bile itekako strastvene. Prva u nizu Lohaničinih bivših cura je nasljednica carstva Yahoo-a, Courteney Semel (34). Dok su bile u vezi držale su se za ruke i ljubile na svakom koraku. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Lindsay je savršen primjer onoga što čovjek nikad ne bi trebao raditi u životu i ljubavi - izjavila je Courteney  nakon prekida turbulentne veze.

Cura no. 3 - Indrani Pal-Chaudhuri

Puno vremena provodimo zajedno. Iako prije nikad nisam bila u vezi sa ženom, Lindsay jednostavno nisam mogla odoljeti. Fascinira me, predivna je, izrazito pametna i jako seksi, ispričala je 2010. fotografkinja Indrani. Promiskuitetna Lindsay, za koju se nedavno pisalo da je bila u vezi s čak 36 slavnih muškaraca među kojima su Adam Levine (34), Zac Efron (26), Justin Timberlake (33) i Joaquin Phoenix (39), očito nije isto mislila o Indrani. Rekla je da nikad nisu bile u vezi i da uopće ne zna tko je ona.

Cura no. 4 - Eilat Anschel

Lindsay se 2010. puno družila i s Eilat Anschel. Eliat je rodom iz Izraela i članica je vojske. Djevojke su u mnogo navrata fotografirali zajedno i navodno su bile u poprilično ozbiljnoj vezi. Počele su kao prijateljice, Eilat je LiLo bila rame za plakanje dok je bila na uvjetnoj kazni tijekom koje je na nozi morala nositi uređaj za praćenje, no s vremenom su postale intimne. Ipak, ni ta veza nije dugo potrajala, Lohan je otišla na 'zelenije pašnjake'.

Cura no. 5 - Paris Hilton

Eksperimentiranje u seksu bogatoj nasljednici carstva Hilton nipošto nije strano pa tako ni ne čudi što je iskušala sreću i s Lindsay. Paris Hilton (33) i Lindsay godinama su zajedno tulumarile i obje su na glasu kao raskalašene djevojke. No bile su i više od prijateljica. Naime, dok su 5. rujna 2010. Lindsay fotografirali sa špricom u ruci, na jednoj od fotografija iz istog seta je s njom i Paris Hilton. Cure su se strastveno ljubile iako su se godinama prije toga 'gadno' posvađale.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'