Obavijesti

Show

Komentari 6

Lisa je zaista bila trudna, Matt je od prve plaće platio ručak

Lisa je zaista bila trudna, Matt je od prve plaće platio ručak
8

Gostujući u emisiji BBC-a 'The One show' prije dvije godine, glumica Jennifer Aniston (49) priznala je da su svi glumci serije mrzili uvodnu pjesmu i plesanje u fontani...

VIDEO

Prošle su 24 godine od prvog prikazivanja popularne humoristične serije 'Prijatelji'. Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler i Joey osvajali su televizijske ekrane točno deset godina, ali neke stvari o omiljenom serijalu postale su poznate tek nedavno. 

Serija se trebala zvati drugačije

Autori serije David Crane (61) i Marta Kauffman (62) seriju o šestero najboljih prijatelja nisu mislili nazvati 'Prijatelji'. Prvi izbor je zapravo bio naslov 'Insomnia Cafe', ali se od tog imena ubrzo odustalo. Zatim su došli na ideju naziva 'Prijatelji poput nas', dok je to na kraju nije promijenilo u samo 'Prijatelji'. Tako je i ostalo.

Lisa Kudrow mrzila je svirati gitaru

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Iako je Phoebe u seriji gitaristica i sve svoje pjesme redovito izvodi na gitari, glumica Lisa Kudrow (55) nedavno je priznala nešto što je iznenadilo sve obožavatelje kultne serije. Naime, rekla je kako je oduvijek mrzila gitaru. 

- Nikad mi se nije sviđala ta gitara. Nikako ju nisam mogla shvatiti, a redateljima sam čak predložila da Phoebe radije svira bongo - priznala je jednom za američke medije.

Cox je od prve plaće kupila auto, a LeBlanc otišao na ručak

U vrijeme početka snimanja, glumci nisu 'plivali' u novcu već su jedva spajali kraj s krajem. U pogotovo teškoj situaciji bio je Matt LeBlanc (51), glumac koji je utjelovio lik Joeyja. Nedavno je u javnost izašla informacija da je Courteney Cox (54) od prve plaće kupila bolji auto, a LeBlanc je ipak bio malo skromniji - otišao je na ručak.

Glumci su mrzili uvodnu pjesmu 

Gostujući u emisiji BBC-a 'The One show' prije dvije godine, glumica Jennifer Aniston (49) priznala je da su glumci serije mrzili uvodnu pjesmu.

- Svi smo mrzili tu pjesmu. To plesanje u vodi nam je bilo, nekako, ne znam, bilo je glupo. Čudno je bilo plesati u fontani, ali rekli su nam da moramo i to smo i učinili - priznala je glumica.

'Veliki bijeli pas' pripadao je Jennifer Aniston

Joeyjeva skulptura 'velikog bijelog psa' zapravo je pripadala Jennifer Aniston. Naime, ona ga je dobila na dar od jednog prijatelja za sreću na početku glumačke karijere. Glumica ga je scenaristima posudila za snimanje serije, a pas je ubrzo postao omiljeni dio standarde scene. Jennifer ga i danas ima kod kuće. 

24 godine od prve epizode: Evo gdje su kultni 'Prijatelji' danas
24 godine od prve epizode: Evo gdje su kultni 'Prijatelji' danas

U prvoj epizodi šeste sezone svi su se prezivali Arquette

Courteney Cox se prije premijere šeste sezone serije udala za Davida Arquettea (47), a u toj se epizodi pored imena svih glumaca u uvodnoj špici pojavilo samo jedno prezime, i to upravo Arquette. To je bila svojevrsna interna šala glumaca, ali i ostalih ljudi iza kamere. Courteney i David rastali su se 2013., a uskoro bi se trebala udati za britanskog pjevača Johnnyja McDaida (42).

Phoebe je u četvrtoj sezoni stvarno bila trudna

U četvrtoj sezoni Phoebe je surogat majka svom bratu, ali u to vrijeme glumica je zaista bila trudna. Naime, Lisa Kudrow zatrudnjela je netom prije početka snimanja četvrte sezone, a to su redatelji iskoristili u svoju korist i njezinu trudnoću uvrstili u scenarij. Za razliku od nje, Courteney, koja je također bila trudna u posljednjoj sezoni, trudnoću je ipak morala skrivati. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije
Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...